Circuittraining 2 – Zandvoort

Circuittraining 2 – Zandvoort

Onder begeleiding van onze professionele trainers leert u uw sportieve auto over de mooiste circuits van Europa te sturen. Aan het einde van de dag bent u in staat om snel, vloeiend en beheerst over het circuit te rijden en weet u moeiteloos de ideale lijn te vinden.

De focus van deze training ligt in eerste instantie op het vinden van de ideale lijn op een nieuw circuit en de specifieke rijtechnieken voor de betreffende baan. U rijdt op circuits waar nationale en internationale wedstrijden gereden worden, en die geliefd zijn bij professionele coureurs. De Circuittraining 2 wordt gegeven op de circuits van Zandvoort, Assen, Zolder (B) en Mettet (B), en we hanteren een open pit lane! Dit garandeert maximale rijtijd en optimaal plezier van uw auto.

U kunt de Circuittraining 2 met uw eigen auto doen, maar we bieden ook speciaal geprepareerde huurauto’s aan. Deze auto’s zijn uitermate geschikt voor deze training, en u heeft geen omkijken naar banden of benzine. U wordt met veel individuele aandacht begeleid door de ervaren GP Elite trainers. Zij zorgen ervoor dat de training aansluit op uw persoonlijke wensen, doelen en de eigenschappen van uw auto. Deze aanpak garandeert een zeer steile leercurve en veel rijplezier. Wilt u deze leercurve verder doorzetten, dan zijn de Circuittraining 3, de GP Elite Trackdays, de Karttraining of de Drifttraining 1 de ideale vervolgstappen naar ultieme wagenbeheersing.

Comments

Leave a comment