Circuittraining 3 – Spa Francorchamps

Circuittraining 3 – Spa Francorchamps

Ervaar de mystiek van het legendarische Eau Rouge met uw eigen sportieve bolide. In het prachtige landschap van de Ardennen bevindt zich het beroemde circuit van Spa Francorchamps. Minstens net zo spectaculair, maar iets minder beroemd, is het circuit Bilster Berg in Duitsland. Beide banen zijn zeer uitdagend en hebben veel reliëf. De Circuittraining 3 is de ideale manier om deze banen onder de knie te krijgen en uw rijtechnieken naar een nog hoger niveau te brengen.

De focus van deze training ligt in eerste instantie op het vinden van de ideale lijn op een nieuw circuit en de specifieke rijtechnieken voor de betreffende baan. De snelheden liggen hoger en het reliëf zorgt voor unieke uitdagingen waar we u optimaal bij begeleiden. Aan het einde van de dag bent u in staat om snel, vloeiend en beheerst over deze circuits te rijden, wat een onvergelijkbare ervaring is ten opzichte van “gewone” banen. We hanteren een open pit lane wat maximale rijtijd garandeert en optimaal plezier van uw sportieve auto. Elk van deze circuits heeft een uniek en eigen karakter waardoor iedere Circuittraining 3 weer een nieuwe, spectaculaire belevenis is.

U kunt de Circuittraining 3 met uw eigen auto doen, maar we bieden ook speciaal geprepareerde huurauto’s aan. Deze auto’s zijn uitermate geschikt voor deze training en u heeft geen omkijken naar banden of benzine. U wordt met veel individuele aandacht begeleid door de ervaren GP Elite trainers. Zij zorgen ervoor dat de training aansluit op uw persoonlijke wensen, doelen en de eigenschappen van uw sportieve bolide. Deze aanpak garandeert een zeer steile leercurve en veel rijplezier. Wilt u deze leercurve verder doorzetten, dan zijn de Circuittraining 4, de GP Elite Trackdays, de Karttraining of de Drifttraining 1 de ideale vervolgstappen naar ultieme wagenbeheersing.

Comments

Leave a comment