64-voorjaarsrit 2021 – Over Veluws landwegen

Laden Evenementen

64-voorjaarsrit 2021 – Over Veluws landwegen

Om de teleurstelling van het afzeggen van de najaarsrit 2020 iets te verzachten hebben we vandaag met alle betrokken partijen gesproken en een “nieuwe” datum kunnen vastleggen. Zet 14 maart 2021 maar in de agenda.

De najaarsrit wordt een voorjaarsrit, de route blijft ‘Over Veluws landwegen”, de locaties blijven hetzelfde. Uiteraard moeten we tegen die tijd wel het nodige controleren. Nu maar hopen dat we in maart 2021 zonder zorgen kunnen toeren.

Meer informatie en de mogelijkheid om in te schrijven volgen later.

 

Op de ontvangstlocatie ontvangt je bij binnenkomst het routeboek en kan je, onder het genot van een kop koffie of thee, met andere Porsche liefhebbers kennis maken, wat mooie auto’s bekijken en een aantal teamleden van Vierenzestig zullen aanwezig zijn voor een leuk gesprek.

Wij hebben voor jou een mooie rit ‘Over Veluws landwegen’ uitgezet. Het ochtenddeel is een rit van circa 2 uur die je over de Veluwe leidt en ook nog een beetje van de ‘rand’ ervan laat zien.

 

De goed verzorgde lunch zal op een karakteristieke locatie plaatsvinden, waarbij iedereen op gepaste afstand (indien nog van toepassing) van elkaar a kan lunchen. Wij hebben vanwege de twee groepen wel rekening te houden met aankomst, maar nog meer met vertrektijden. Dit omdat wij willen voorkomen dat beide groepen gaan mengen. Houdt hier s.v.p. rekening mee.

Na de lunch volgt een tweede rit van opnieuw ongeveer 2 uur rijden. Deze keer gaat de rit echt over de Veluwe. Bij de eindlocatie kan er, onder het genot van een kopje koffie of thee, nog gezellog nagepraat worden. De locatie houdt weer rekening met afstand en veiligheid. Het is mogelijk om op de eindlocatie op eigen kosten te blijven dineren. U kunt ter plaatse beslissen of u dat wilt.

Jouw bijdrage

Info volgt

Inschrijven voorjaarsrit 14 maart 2021 “over Veluws landwegen” link volgt

De ingeschreven deelnemers ontvangen in de week voorafgaande aan het evenement nog een email met daarin de laatste informatie en het adres van de startlocatie.

Wij hopen dat wij jullie op zondag 14 maart 2021 te mogen begroeten.

Hartelijke groet,
Het evenemententeam van Vierenzestig

Wij willen je erop wijzen dat alle, bij inschrijving, verstrekte informatie vertrouwelijk behandeld wordt en dat deze alleen gebruikt wordt met betrekking tot dit 64-evenement. Persoonlijke gegevens zullen geenszins met andere partijen gedeeld worden. 

maart 14 2021

Details

Date: 14 maart
Time: 10:00 - 17:00
Evenement Categories: ,
Evenement Tags:, , ,
Website: Visit Event Website

Schedule

  • Voorlopige agenda
  • 09.00 – 9.45 uur Ontvangst in de omgeving van Arnhem
  • 09.45 – 10.00 uur Aanvang 1e deel van de tourrit 
  • 12.00 – 12.45 uur Lunch 12.45 – 13.00 uur Aanvang 2e deel van de tourrit 15.00 uur Aankomst bij eindlocatie met tijd voor een kopje koffie of thee
  •