Achterhoek Tour Rally 2023

Laden Evenementen

Achterhoek Tour Rally 2023

Beste rally-fanaten,

Wij hopen dat het met u en uw naasten goed gaat.

Vanuit de organisatie van de welbekende Achterhoek Tour Rally is het even radiostilte geweest. Wij kijken terug op twee jaren waarin het Covid-19 virus de overhand heeft gehad en grote impact had op onder andere de horeca en retail. Events werden allemaal opgeschort en zo ook onze Achterhoek Tour Rally.

Gelukkig hebben we door de tijd heen veel berichten ontvangen van jullie; onze trouwe sponsoren en deelnemers. Inmiddels hebben we ook veel nieuwe aanmeldingen ontvangen.

Echter hebben wij als bestuur besloten om de rally dit jaar nog geen doorgang te laten vinden. Door de impact van Covid-19 op onze hoofdsponsor State of Art, het herstel van de organisatie en de vele initiatieven die wij nemen om ons sterke merk uit te bouwen ontbreekt het ons op dit moment aan capaciteit om de rally zo te organiseren zoals u dat van ons gewend bent.

Wij hebben om die reden besloten om in dit najaar te starten met de voorbereidingen voor de 2023 editie en volgend jaar weer terug te zijn als vanouds. In de tussentijd zullen wij het restant van ons budget voor Stichting De Zonnebloem gaan inzetten, zodat zij ook na een periode van beperkte activiteiten weer een en ander kunnen ondernemen.

Wellicht ten overvloede: dit houdt dus in dat er in 2022 helaas géén Achterhoek Tour Rally plaatsvindt. De 13e editie van de Achterhoek Tour Rally zal plaatsvinden op zondag 25 juni 2023.

Save the date & voorinschrijving

  • 13e Editie Achterhoek Tour Rally: Zondag 25 juni 2023

 

Op onze website (www.achterhoektourrally.nl) kunt u zich vanaf heden als deelnemer of sponsor voorinschrijven voor de 13e editie in 2023.

Hartelijk dank voor uw begrip en wij hopen u in 2023 weer aan de start te mogen begroeten.

Hartelijke groet,

Berry, Martijn en Gijs

Bestuur Stichting Achterhoek Tour Rally

juni 25 2023

Details

Date: 25 juni
Time: 08:30 - 21:00
Evenement Categories:
Evenement Tags:, , , ,
Website: Visit Event Website

Venue

State of Art

Dr. Besselinkstraat 1
Lichtenvoorde, 7131EC Nederland

+ Google Maps

Phone:

0544-392211

Organisator

StateofArt
Email:
Website: Visit Organizer Website