Amsterdam Rally 2021

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Amsterdam Rally 2021

Op vrijdag 1 oktober 2021 gaat de Amsterdam Rally weer van start!

Zoals je gewend bent bij de Amsterdam Rally doen we weer spectaculaire locaties aan. Wat zeg je van een start op de rooftop van BMW Van Poelgeest Amsterdam? Daar komen de deelnemers in de ochtend bijeen voor een goede kop koffie en natuurlijk volop petroltalk. Na de start draait het vooral om navigeren en lekker sturen over de Noord-Hollandse binnenwegen. Voor publiek en rijders is dit altijd een waar spektakel gezien het deelnemersveld dat bestaat uit tot de verbeelding sprekende klassiekers en moderne supercars.

De lunch wordt bij Louwman Exclusive geserveerd. In dit architectonische hoogstandje vind je een ware snoepwinkel voor petrolheads. Denk aan Mclaren, Morgan, Maserati en veel meer dat het autohart sneller doet kloppen.

Het deelnemersveld komt einde middag aan bij restaurant Hangar in Amsterdam. Daar zal nog lang nagepraat wordt tijdens de borrel en diner terwijl de boten voorbij varen op het IJ. Uiteraard hebben we nog wat verrassingen in petto die je op deze dag gaat ontdekken!

Rally’s Bcause is mede-organisator van deze dagrally.

Deze rally wordt aangeboden inclusief koffie, lunch, borrel en diner voor € 495,00 (excl. btw).

INSCHRIJVEN

oktober 01 2021

Details

Date: 1 oktober 2021
Time: 10:00 - 19:00
Cost: €495
Evenement Categories:
Evenement Tags:, , ,
Website: Visit Event Website

Organisator

Capital Cars & Classics
Phone: +31 6 24 11 37 93
Email:
Website: Visit Organizer Website