Dolf Dekking | Alpenstrasse

Laden Evenementen

Dolf Dekking | Alpenstrasse

EEN EERSTEKLAS ‘DRIVE-IN’ BIOSCOOP

Deze 450 kilometer lange route vol bochten, van Lindau aan de Bodensee naar Schönau aan de Königssee is fasinerend. Het is een aantrekkelijke route vol afwisseling. Je komt door gebieden van groene Alpenweiden, glooiende heuvels, steile bergen, groene bossen, romantische dalen met prachtige meren.

WAT KUN JE VERWACHTEN?
Dit Driving Event start in Lindau in de Bodensee. Dit is een historisch eiland in het zuiden van Duitsland. Met de oude gebouwen, drukke pleinen en pittoreske straatjes heeft Lindau een bijna mediterrane flair. De Duitse Alpenroute loopt door prachtige oude Duitse dorpjes. We passeren de Jochpass waar we 105 bochten en 360 meter hoogteverschil gaan rijden en komen door het hooggelegen Oberjoch en Unterjoch. Daarna rijden we door Allgäu. Hier liggen 13 dorpjes in een breed dal waar de prachtige uitlopers van de Alpen en de bergtoppen van de Allgäu en Tirol samenkomen. Het mooiste dorpje van Europa kunnen we uiteraard niet overslaan; Nußdorf am Inn. De officiële Alpenstrasse route eindigt bij Bad Hindelang. Vanuit hier hebben wij er nog een stuk aangezet richting het Noorden.

VOOR WIE?
Voor iedereen die van gezellig en sportief autorijden houdt! Onze focus ligt echt op uitdagend stuurwerk door mooie landschappen. En gelukkig zijn er nog tal van gebieden waar dit mogelijk is en het nog echt lekker sturen is. Daar waar je je sportauto kunt gebruiken waarvoor hij gemaakt is. Naast de prachtige routes die we gaan rijden telt gezelligheid en lekker eten met een groep mensen ook zwaar mee.

RIJTRAINING
Wil je nog een beetje schaven aan je driving skills? Dat kan want bij onze autoreizen stapt rij-instructeur Dolf Dekking graag bij je in de auto om hier aan te werken. Zo kun je schaven aan je stuurwerk op de mooiste locaties die je je kunt bedenken en leer je  de kwaliteiten van je auto écht ervaren. Daarnaast stelt Pon Porsche Import voor onze reizen een Porsche beschikbaar waar onze deelnemers tijdens deze reis onder begeleiding van Dolf Dekking in kunnen rijden.

september 10 2020

Details

Start: 10 september 2020 @ 18:00
End: 13 september 2020 @ 18:00
Cost: €1890
Evenement Categories:
Evenement Tags:, ,
Website: Visit Event Website

Venue

Hotel Bayerische Hof

Bahnhofplatz 2
Lindau, 88131 Duitsland

+ Google Maps

Phone:

+49 8382 9150

Visit Venue Website

Organisator

Dolf Dekking
Phone: 0655884484
Email:
Website: Visit Organizer Website