Dolf Dekking | Coast To Coast Pyrenees

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Dolf Dekking | Coast To Coast Pyrenees

RIJ VAN COAST TO COAST

Wat een afsluiter van het jaar in 2020 is deze waanzinnig mooie 2e editie van onze Coast to Coast route. Ga mee voor een fantastische week nazomeren en daarna mag je sportauto zijn verdiende winterslaap in. Rij mee vanaf de Atlantische kust, doorkruis het prachtige Spanje via de mooiste bergcollen om uiteindelijk met zijn allen te proosten als we onze eindbestemming aan Middellandse kust hebben bereikt. De route gaat door gebieden waar je nog ongestoord kunt autorijden zoals autorijden bedoeld is. Geweldige bergpassen met oneindig veel mooie bochten, mooie vergezichten en perfect asfalt.

WAT KUN JE VERWACHTEN?
We verzamelen op vrijdagmiddag voor deze autoreis in het surfparadijs Biarritz aan de Franse Baskische kust, net boven de Spaanse grens. We finishen op woensdagmiddag in de buurt van Girona. Op donderdagochtend na het ontbijt is deze droomtrip voorbij. Wil je een dagje bijboeken bij de prachtige eindlocatie? Dit regelen we uiteraard graag voor je. Highlights die aan bod komen zijn de Grand Canyon van Europa; de Valle de Orde,  bekende collen als de Col de Pourtalet en de Tourmalet en de prachtige Pique Aubisque. Het is een aaneenschakeling van 24K routes.

ROUTEBOEK EN TOMTOM NAVIGATIESYSTEEM
De reizen worden uitgewerkt in mooie routeboeken in het bol-pijlsysteem met duidelijke aanwijzingen zoals straatnamen, plaatsen en wegnummers. Maar daarnaast krijg je ook een tomtom navigatiesysteem mee waarin de route per dag geïnstalleerd is. Aan jou de keuze hoe je de reis wilt rijden.

VOOR WIE?
Voor iedereen die van gezellig en sportief autorijden houdt! Onze focus ligt echt op uitdagend stuurwerk door mooie landschappen. En gelukkig zijn er nog tal van gebieden waar het nog echt lekker autorijden is. Daar waar je je sportauto kunt gebruiken waarvoor hij gemaakt is. Naast de prachtige routes die we gaan rijden telt gezelligheid en lekker eten met een groep mensen ook zwaar mee.

RIJTRAINING
Wil je nog een beetje schaven aan je driving skills? Dat kan want bij onze autoreizen stapt rij-instructeur Dolf Dekking graag bij je in de auto om hier aan te werken. Zo kun je schaven aan je stuurwerk op de mooiste locaties die je je kunt bedenken en leer je  de kwaliteiten van je auto écht ervaren. Daarnaast stelt Pon Porsche Import voor onze reizen een Porsche beschikbaar waar onze deelnemers tijdens deze reis onder begeleiding van Dolf Dekking in kunnen rijden.

oktober 09 2020

Details

Start: 9 oktober 2020 @ 18:00
End: 15 oktober 2020 @ 18:00
Cost: €2155
Evenement Categories:
Evenement Tags:, ,
Website: Visit Event Website

Venue

Biarritz

Biarritz, Frankrijk

+ Google Maps

Organisator

Dolf Dekking
Phone: 0655884484
Email:
Website: Visit Organizer Website