Dolf Dekking | DESTINATION UNKNOWN

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Dolf Dekking | DESTINATION UNKNOWN

*** Vanwege maatregelen rondom het coronavirus is de kans heel groot dat evenementen verplaatst of afgelast. Raadpleeg de website van de organisatie voor de laatste informatie ***

DESTINATION UNKNOWN

Durf jij het aan alles aan ons over te laten, inclusief het kiezen van jouw reisbestemming in een autoreis? Pas 2 dagen van te voren via de SMS een bericht te ontvangen met het adres van je startlocatie? Het enige wat we loslaten is dat het een spectaculaire autoreis vol sportief stuurwerk gaat worden, door prachtige natuurgebieden en overnachtingen in mooie luxe hotels.

WAT KUN JE VERWACHTEN?
Voor deze autoreis wordt je aan het einde van de dag op 7 juni verwacht op de bestemming die je van ons ontvangt op donderdag 4 juni . Je hebt voldoende de tijd om de startlocatie aan te rijden. Tijdens de reis ontvang je iedere ochtend bij de briefing je nieuwe routeboek voor die dag. Laat je verrassen en ga mee naar de Destination Unknown!! Dit is het enige wat je gaan vertellen…

VOOR WIE?
Voor iedereen die van gezellig en sportief autorijden houdt! Onze focus ligt echt op uitdagend stuurwerk door mooie landschappen. En gelukkig zijn er nog tal van gebieden waar dit mogelijk is en het nog echt lekker sturen is. Daar waar je je sportauto kunt gebruiken waarvoor hij gemaakt is. Naast de prachtige routes die we gaan rijden telt gezelligheid en lekker eten met een groep mensen ook zwaar mee.

RIJTRAINING
Wil je nog een beetje schaven aan je driving skills? Dat kan want bij onze autoreizen stapt rij-instructeur Dolf Dekking graag bij je in de auto om hier aan te werken. Zo kun je schaven aan je stuurwerk op de mooiste locaties die je je kunt bedenken en leer je  de kwaliteiten van je auto écht ervaren. Daarnaast stelt Pon Porsche Import voor onze reizen een Porsche beschikbaar waar onze deelnemers tijdens deze reis onder begeleiding van Dolf Dekking in kunnen rijden.

juni 07 2020

Details

Start: 7 juni 2020 @ 08:00
End: 13 juni 2020 @ 17:00
Cost: €1795
Evenement Categories:
Evenement Tags:
Website: Visit Event Website

Organisator

Dolf Dekking
Phone: 0655884484
Email:
Website: Visit Organizer Website