Dolf Dekking | PETIT TOUR LUXEMBOURG

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Dolf Dekking | PETIT TOUR LUXEMBOURG

*** Vanwege maatregelen rondom het coronavirus is de kans heel groot dat evenementen in de maanden maart, april, mei en juni worden verplaatst of afgelast. Raadpleeg de website van de organisatie voor de laatste informatie ***

Voor het vierde jaar op rij gaan we voor een weekendtrip naar Luxemburg. In het piepkleine landje met zijn mooie wegen kun je geweldig rijden. Luxemburg investeert jaarlijks miljoenen in het wegennet want ze snappen dat de goede asfalkwaliteit een toeristische trekpleister is. Zeker als die routes verleidelijk slingeren door stille valleien, langs kronkelende rivieren en over uitdagende heuvels. En dat gecombineerd met de spotgoedkope brandstofprijzen…tanken voelt hier als indrinken tijdens happy hour.

WAT KUN JE VERWACHTEN?
Dit jaar een compleet nieuwe editie van de Petit Tour de Luxembourg met mooie en sportieve routes van rond de 275 km per dag. Je krijgt een weekend heerlijk ongestoord autorijden. De wegen zijn net een geasfalteerde achtbaan met fantastische uitzichten over de heuvels en bossen. Tijdens dit stuurweekend door Luxemburg rijden we door “Petite Suisse”, komen over de Mini-Stelvio,bewonderen de kastelen in de route “Vallei van de Zeven kastelen”, rijden een stuk van de wijnroute langs de Moezel, gaan door het sprookjesachtige Müllerthal en door oude Middeleeuwse dorpen als Larochette. Onze uitvalsbasis voor beide dagen is een mooi hotel in Arlon. Op vrijdag en zaterdagavond dineren we samen in het restaurant van het hotel.

VOOR WIE?
Voor iedereen die van gezellig en sportief autorijden houdt! Onze focus ligt echt op uitdagend stuurwerk door mooie landschappen. En gelukkig zijn er nog tal van gebieden waar dit mogelijk is en het nog echt lekker sturen is. Daar waar je je sportauto kunt gebruiken waarvoor hij gemaakt is. Naast de prachtige routes die we gaan rijden telt gezelligheid en lekker eten met een groep mensen ook zwaar mee.

RIJTRAINING
Wil je nog een beetje schaven aan je driving skills? Dat kan want bij onze autoreizen stapt rij-instructeur Dolf Dekking graag bij je in de auto om hier aan te werken. Zo kun je schaven aan je stuurwerk op de mooiste locaties die je je kunt bedenken en leer je  de kwaliteiten van je auto écht ervaren. Daarnaast stelt Pon Porsche Import voor onze reizen een Porsche beschikbaar waar onze deelnemers tijdens deze reis onder begeleiding van Dolf Dekking in kunnen rijden.

mei 22 2020

Details

Start: 22 mei 2020 @ 18:00
End: 24 mei 2020 @ 15:30
Cost: €655
Evenement Categories:
Evenement Tags:, ,
Website: Visit Event Website

Venue

Hotel Arlon

E411-E25 LUX-BRUX
Aarlen, 6780 België

+ Google Maps

Phone:

+32 63 23 32 54

Visit Venue Website

Organisator

Dolf Dekking
Phone: 0655884484
Email:
Website: Visit Organizer Website