Dolf Dekking | Tour de Luxembourg

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Dolf Dekking | Tour de Luxembourg

AUTOREIS LUXEMBURG
Luxemburg is het stuurmansparadijs om de hoek. Piepklein maar groot genoeg voor een weekend stuurplezier. Luxemburg blinkt uit in Europa door hun perfecte wegennet want de wonderschone routes zijn dé toeristische trekpleister voor ze. Zeker als deze routes verleidelijk slingeren door de valleien vol historische kastelen en grasgroene heuvels. En dat gecombineerd met de spotgoedkope brandstofprijzen voelt het als autorijden in een happy hour.

REISSCHEMA

We verzamelen bij een hotel net op de grens van België en Luxemburg in het midden van het land. Hier overnachten we beiden dagen en is een perfecte uitvalsbasis voor beiden dagen.

HIGHLIGHTS
Luxemburg is voor velen het land waar je goedkoop tankt en hard doorheen rijdt als je onderweg bent naar Frankrijk of Spanje. Dus het is voor velen een verrassing dat het een land is met veel historie en bosrijke landschappen.

We gaan rijden door de vallei van de Zeven Kastelen, een schilderachtige route langs kronkelende riviertjes langs 7 van de vele kastelen in het land. We komen door het sprookjesachtige Müllerthal, dat ook Klein Zwitserland wordt genoemd. Het is een erg bosrijke regio met rotspartijen en grasgroene valleien die aan Zwitserland doen denken. En wat dacht je van hun eigen ‘Mini-Stelvio’? En met de leuke stops in deze historische dorpjes maken het stuurmanswegenweekend helemaal compleet.

augustus 27 2021

Details

Start: 27 augustus 2021 @ 18:00
End: 29 augustus 2021 @ 15:30
Cost: €1355
Evenement Categories:
Evenement Tags:, , ,
Website: Visit Event Website

Organisator

Dolf Dekking
Phone: 0655884484
Email:
Website: Visit Organizer Website