DOLF DEKKING ZEELAND PARELS

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

DOLF DEKKING ZEELAND PARELS

Ga mee met de Zeeland Parels toerrit. Deze prachtige authentieke provincie is het bezoeken meer dan waard. We laten je in deze toerrit veel highlights zien in deze regio zoals de Zeelandbrug, Zierikzee en Middelburg. De wegen slingeren hier door het wijdse landschap waarin je ook regelmatig de Zeeuwse wateren zult zien.

We starten om 10.30 uur bij Strandclub Zee in Scharendijke. Hier starten we met koffie en een Zeeuwse lekkernij. Na de koffie volgt een korte briefing. Dan ontvangt iedereen zijn lunch- en goodiebag met hierin het routeboek. We hebben ook tomtom navigatiesystemen waarop de route is geïnstalleerd voor diegene die alleen rijden of liever niet willen navigeren.

Onderweg slaan we het liefst ons kleedje weer uit voor een gezellige picknick maar als de weergoden iets minder goed gestemd zijn organiseren we een parking lunch.

De Zeeland Parels toerrit is volledig verzorgd en deelname kan per equipe maar alleen rijden is ook mogelijk als je de tomtom gebruikt.

De Zeeland Parels toerrit is op zondag 23 mei en deelname bedraagt € 195,00 per equipe en voor de single rijders € 125,00.

De rijden met maximaal 20 auto’s. Wij zijn een voorstander van mooi toeren waarbij de persoonlijke aandacht en gezelligheid net zo belangrijk is.

mei 23 2021

Details

Date: 23 mei 2021
Time: 10:30 - 15:00
Cost: €195
Evenement Categories:
Evenement Tags:, ,
Website: Visit Event Website

Venue

Strandclub Zee

Strand Brouwersdam 2
Scharendijke, 4322 NR

+ Google Maps

Phone:

0187 723 930

Visit Venue Website

Organisator

Dolf Dekking
Phone: 0655884484
Email:
Website: Visit Organizer Website