Drive Norway | DD Driving Events

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Drive Norway | DD Driving Events

DATUM: Maandag 30 augustus tot en met zondag 5 september 2021.

Start op maandag 30 augustus om 18.00 uur in Oslo. Op zondag 5 september kun je vanuit Oslo na het ontbijt de terugreis naar Nederland maken.

Noorwegen, treffender is een stuurmansparadijs niet te noemen.  Hier is ooit ons reisavontuur begonnen en we komen er nog steeds ieder jaar terug om geweldige reizen te maken. Voor ons DD Driving Event in Noorwegen van 2021 hebben we een selectie gemaakt van, wat wij, de mooiste routes door Noorwegen vinden. In deze trip ga je de highlights van Noorwegen zien via de allermooiste routes. Noorwegen is een aaneenschakeling van bijzondere natuurgebieden die je nergens anders in Europa gaat aantreffen.

WAT KUN JE VERWACHTEN?
Door het jarenlang uitzetten van routes hebben we ook veel bijzondere plekken in Noorwegen ontdekt die je niet snel zult aantreffen in de toeristische routes. Maar natuurlijk laten we je ook de highlights van Noorwegen zien zoals de Trollstigen, het Geirangerfjord, de Route 55 en de Aurlandsvegen. Deze hoogtepunten hebben we op zo’n mooi mogelijke manier aan elkaar gekoppeld. Het is een waar stuurparadijs om met je sportauto naar toe te gaan. Het uitgebreide reisprogramma voor deze reis kun je hier bekijken: Reisprogramma Noorwegen

VOOR WIE?
Voor iedereen die van gezellig en sportief autorijden houdt! Er zijn nog tal van gebieden waar het nog echt lekker sturen is, waar mens en machine tot het uiterste kunnen gaan. Daar hebben wij prachtige sportieve reizen uitgezet voor onze autoreizen met heel veel afwisseling in de routes. Naast de prachtige routes die we gaan rijden telt gezelligheid en lekker eten met een groep mensen ook zwaar mee.

ROUTEBOEK EN TOMTOM NAVIGATIESYSTEEM
De reis wordt uitgewerkt in een mooi reismagazine in het bol-pijlsysteem met duidelijke aanwijzingen. Maar daarnaast krijg je ook een tomtom navigatiesysteem in bruikleen waarin de route per dag geïnstalleerd is. Aan jou de keuze hoe je de reis wilt rijden.

PRIJZEN
5 eenpersoonskamers beschikbaar
Prijs voor een eenpersoonskamer is € 2295,00 op basis van half pension

10 tweepersoonskamers beschikbaar
Prijs voor een tweepersoonskamer is € 1925,00 p.p. op basis van half pension

Inclusief zijn de 6 hotelovernachtingen op basis van half pension (excl.drank) de begeleiding, bruikleen van tomtom navigatiesysteem, mooi uitgewerkt routeboek en goodiebag. De koffie- en lunchlocaties worden met zorg uitgekozen voor onze groepen en gereserveerd voor onze groep. U kunt hier optioneel gebruik van maken.

De eventuele bootreis is exclusief. Klik deze nieuwsbrief aan en bekijk de opties  met welke maatschappijen je dit kunt doen.

RIJTRAINING
Wil je nog een beetje schaven aan je driving skills? Dat kan want bij onze autoreizen stapt rij-instructeur Dolf Dekking graag bij je in de auto om hier aan te werken. Zo kun je schaven aan je stuurwerk op de mooiste locaties die je je kunt bedenken en leer je  de kwaliteiten van je auto écht ervaren.

augustus 30 2021

Details

Start: 30 augustus 2021 @ 08:00
End: 5 september 2021 @ 17:00
Cost: €1925
Evenement Categories:
Evenement Tags:,
Website: Visit Event Website

Venue

Oslo Haven

Akershusstranda 19
Oslo, Noorwegen

+ Google Maps

Organisator

Dolf Dekking
Phone: 0655884484
Email:
Website: Visit Organizer Website