GP Experience | Bochtentraining

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

GP Experience | Bochtentraining

Met een Bochtentraining legt u de fundering om elke bocht te beheersen. Deze basis is cruciaal voor iedereen die zich wilt ontwikkelen op het gebied van sportief rijden. De perfect genomen bocht is het ultieme genot voor elke enthousiaste rijder!

Voordat er daadwerkelijk achter het stuur wordt plaatsgenomen, begint de training met een gezamenlijke theoriebespreking waar de technieken worden uitgelegd. De juiste zitpositie, correcte bediening van stuur en pedalen zijn cruciaal om de dynamiek van de auto aan te voelen. Zo stapt u goed voorbereid achter het stuur.

De training vindt plaats om en op Circuit Meppen, net over de grens bij Emmen. Het circuit wordt in sectoren geknipt. Elke sector heeft zijn eigen karakter, welke uitgebreid worden behandeld door de trainer. Door het opknippen in sectoren kunnen rijders echt de sectoren doorgronden, voordat ze de andere sector gaan rijden. In kleine groepjes wordt er in sessies achter de trainer aangereden over het circuit. Zo leert men snel de ideale lijn te vinden en kan zodra dat gelukt is, de snelheid op de ideale lijn verder omhoog. Hiermee realiseren wij een steile leercurve en beleefd u het meeste plezier door de gefaseerde opbouw!

Voor meer informatie of inschrijven:
https://gp-elite.nl/gp-drive/bochtentraining-nieuw.html

oktober 06 2019

Details

Date: 6 oktober 2019
Time: 09:30 - 17:30
Cost: €499
Evenement Categories:
Evenement Tags:, ,
Website: Visit Event Website

Venue

Racepark Meppen

Am Rögelberg 5
Meppen, 49716 Duitsland

Visit Venue Website

Organisator

GP Elite
Phone: +31 (0)299 77 66 26
Email:
Website: Visit Organizer Website