LA CARRERA PANEUROPEANA 13TH EDITION, 3>6 SEPTEMBER 2020

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

LA CARRERA PANEUROPEANA 13TH EDITION, 3>6 SEPTEMBER 2020

*** In verband met het coronavirus bestaat de kans dat aanvullende gezondheidsmaatregelen moeten worden genomen. Raadpleeg de website van de organisatie voor de laatste informatie ***

Geachte relatie, beste rally-­vrienden.

Het doet ons een plezier u hierbij uit te nodigen voor de Carrera Paneuropeana 13e editie welke Porsche Centrum Amsterdam begin 2020 mede-­ organiseert. De ervaring van 2017 heeft ons doen besluiten om wederom, samen met u, mooie herinneringen te gaan beleven. Indrukwekkende binnendoor routes, fantastische hotels en dat allemaal in goed gezelschap natuurlijk. Vanzelfsprekend met nieuwe routes en oude en nieuwe hotels. Wij kunnen maximaal 15 porsches verwelkomen.

Ook nu weer zijn de routes en de opzet van de rally’s zo gekozen dat er voor zowel de ervaren rallydeelnemer als voor de nieuwkomer een uitdagend evenement wordt aangeboden, waarbij het zelfs voor de meest sportieve rijders onder u een uitdaging zal zijn om de gekozen trajecten met zo gering mogelijk verschil ten opzichte van de gemiddelde snelheid te realiseren.

De gekozen route brengt u, onder vermijding van rijkswegen en grote doorgaande routes, langs afwisselend landschap en unieke plaatsjes, naar door de organisatie met zorg gekozen locaties, waarbij u versteld zal staan van de hoeveelheid kleine, verlaten, bochtige weggetjes die er in België, Duitsland en Luxemburg nog te vinden zijn. Inmiddels weten wij dat rally-­‐ en/of kaartleeservaring slechts een marginale rol speelt bij het succes in het klassement.

De gekozen route zal voor ervaren en minder ervaren rijders, met een snelle, moderne, en/of een klassieke Porsche, zonder problemen kunnen worden volbracht, zeker nu de lengte van de dagtrajecten zodanig is vastgesteld dat niemand totaal versleten aan het diner aanschuift.

 

Met een sportieve groet, mede namens Alexander Snijdewind, Hans van der Valk

 

INSCHRIJVING 2020: LA CARRERA PANEUROPEANA (PDF)

september 03 2020

Details

Start: 3 september 2020 @ 08:00
End: 6 september 2020 @ 17:00
Cost: €3250
Evenement Categories:
Evenement Tags:, , , , ,
Website: Visit Event Website

Venue

Porsche Centrum Amsterdam

Sijsjesbergweg 50
Amsterdam, Noord Holland 1105 AL Nederland

+ Google Maps

Phone:

020-4911911

Visit Venue Website

Organisator

Tour De Mille Virages
Email:
Website: Visit Organizer Website

Porschekalender.nl is TE KOOP

Beste bezoeker,

De website Porschekalender.nl is te koop.

Als je interesse hebt om deze website incl alle assets over te nemen,

neem dan contact op met info@nabigeta.nl

Peter de Haas

Dit zal sluiten in 5 seconden