La Carrerra Bellamania 2023

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

La Carrerra Bellamania 2023

Nog 4 startplekken beschikbaar!

Ervaar de beste stuurmanswegen van België en Duitsland in één weekend in jouw geliefde bolide! Dit epische stuuravontuur vindt plaats van vrijdagavond 12 mei tot en met zondag 14 mei 2023. En dit jaar is elk type auto welkom.

Een episch stuuravontuur

Tijd is voor veel mensen schaars, dat terwijl je als echte petrolhead ook wilt kunnen genieten van jouw geliefde auto. La Carrera Bellamania laat jou in een weekend ervaren wat de beste wegen zijn van onze Zuider- en Oosterburen. Allemaal net over de grens, van vrijdagavond tot zondagmiddag.

Op vrijdagavond komen maximaal 15 equipes bijeen in een comfortabel 4-sterren hotel in Spa (België). Uiteraard boeken we de hotelkamers met het beste uitzicht over het dal. Na een uitgebreid ontbijt draait het zaterdag om rijden van de bovenste plank. De diversiteit en kwaliteit van de wegen die we selecteren is ongekend en staat garant voor de nodige adrenaline. Onderweg is er genoeg tijd voor een koffiestop, lunch en petroltalk.

De volgende overnachting vindt plaats in het Moezelgebied. Hiervoor is een wel heel bijzonder hotel gereserveerd. Op zaterdag komen we einde middag aan bij Hotel Burg Arras. Een eeuwenoud kasteel op de top van de berg, hier kan je genieten van het fenomenale uitzicht over het Moezeldal. Het avondprogramma bestaat uit een 3-gangen diner met wijnarrangement.

Zondag worden de motoren weer gestart en sluiten we na een onvergetelijke route met dito vergezichten af met een uitgebreide lunch. Die locatie is zo gekozen dat de weg naar huis relatief beperkt is.

Een ding is zeker; de liefde voor jouw bolide gaat een volledig nieuwe dimensie krijgen na dit weekend!

Dit mag je verwachten:

  • Ontvangst met borrel
  • Een route met focus op rijden en niet teveel puzzelen
  • Koffiestops
  • Verrassende lunchlocaties
  • 3- gangen diner op zaterdag incl. wijnarrangement
  • 2 overnachtingen in comfortabele 4-sterren hotels waaronder het kasteel Burg Arras
  • 2 keer ontbijt

De kosten van La Carrera Bellamania bedragen 1.399,11 Euro excl. BTW per equipe. Deze tourrit wordt georganiseerd in samenwerking met Tour De Mille Virages.

Schrijf je alvast in en de voorpret kan beginnen:

INSCHRIJVEN

mei 12 2023

Details

Start: 12 mei 2023 @ 10:00
End: 14 mei 2023 @ 17:00
Cost: €1399,11
Evenement Categories:
Evenement Tags:, , , ,
Website: Visit Event Website

Organisator

Capital Cars & Classics
Phone: +31 6 24 11 37 93
Email:
Website: Visit Organizer Website