Luchtgekoeld Aan De Maas

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Luchtgekoeld Aan De Maas

De achterliggende gedachte van ons event is dat wij eigenaren met een luchtgekoelde Porsche (gefabriceerd van 1948 t/m 1998) willen uitnodigen voor een gezellig samenzijn. (hapje/drankje/praatje)

De eerste editie van dit evenement die bescheiden van aard zal zijn en vindt plaats in een industriële omgeving!

We mikken op maximaal 150 auto’s .

Het is een zgn. “static show” waarbij auto’s in een stoere industriële omgeving staan opgesteld. Het evenement staat NIET open voor het grote publiek, wellicht bij succes een volgende editie wel.

Uitnodiging vindt plaats via het netwerk van de organisatie.

Een eerste uitnodiging is reeds in maart verzonden maar we willen nu een reminder uitdoen waaraan een internet site aan gekoppeld is waarbij je zowel de inschrijving als de betaling gelijk regelt.

Het event is uitsluitend bedoeld voor Luchtgekoelde Porsches gefabriceerd tot 1997/1998.

De ontvangst is vanaf 15.00 uur op zaterdag 14 september bij Hollandia. We zorgen voor een mooi plekje voor de auto’s op de kades, loodsen en staalconstructies bij Hollandia; In deze industriële omgeving zullen de Porsches uitstekend tot hun recht komen! Dit event is gericht op een gezellig samenzijn van Porsche liefhebbers in een industriële maar vooral ongedwongen omgeving. Kijken en veel praten onder het genot van een drankje, een hapje en ‘s avonds muzikale ondersteuning door een DJ.

Er wordt dus niet met de Porsches gereden; het is dus een zgn “static show”, door de industriële omgeving extra spectaculair!

Onze (eerste) editie zal bescheiden van aard zijn. We mikken op maximaal 150 auto’s en het event staat NIET open voor het grote publiek.

Kosten zijn €50 per auto (wij gaan uit van de berijder en een inzittende); mochten er nog meer vrienden/familieleden meekomen dan betalen zij €25 per persoon.

Uiterlijk rond 22.00 uur keert een ieder huiswaarts.

Inschrijven : https://www.luchtgekoeldaandemaas.nl/#register 

september 14 2019

Details

Date: 14 september 2019
Time: 15:00 - 22:00
Cost: €50
Evenement Categories:
Evenement Tags:, , ,
Website: Visit Event Website

Venue

Hollandia Staalconstructies en machinewerken

Schaardijk 23
Krimpen Aan Den IJssel, 2921LG Nederland

+ Google Maps

Organisator

Luchtgekoeldaandemaas
Phone: 06-53 40 17 46
Email:
Website: Visit Organizer Website