Lucky 11 | Een episch rallyavontuur vol van Porsche

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Lucky 11 | Een episch rallyavontuur vol van Porsche

Een iconische auto verdient een iconische rally. Daarom trekken wij voor Porsche alle registers open met de Lucky11! Want rijden in een Porsche is toch puur geluk? En om het nog een tikje iconischer te maken, geldt deelname alleen in een Porsche. Van de oudste 356 tot de nieuwste generatie two-seaters; elke uitdager is welkom. Als rallyfanaten zeggen wij wel: the older the better. Een echte challenge, waarbij plek is voor maximaal 44 Porsches en hun liefhebbende eigenaren. Tezamen schieten zij het landschap in om op te gaan in een avontuurlijke rally – vol tests, schitterende stuurmanswegen & mooie pitstops.

Tijdens de Lucky11 gaan 44 Porsches een uitdagend rallyavontuur aan. Een unieke samenkomst van bijzondere Porsche modellen: van een sportieve Martini Porsche 911G tot een chique 356 Coupe uitgevoerd in Ruby Red, gevolgd door een bulderende GT3 RS en zijn stillere maar snellere broertje de 911 Turbo S. Uiterlijk verschillend met van binnen één gemeenschappelijke deler: het DNA van Porsche. Vanaf de startlocatie zullen al deze Porsche iconen onder de vlag van Lucky11 het landschap in schieten. Achter het stuur hun eigenaren, die datzelfde DNA delen, genietend van hun eigen vierwielige liefde, de aanwezigheid van gelijkgestemden en uiteraard het rallyspel.

Globaal programma

Woensdagavond:
– Ontvangst in het adembenemende Schloss Lieser. Een gezellige avond met de verdeling van de buddy equipes!

Donderdag, vrijdag, zaterdag:
– Drie dagen routes rijden over avontuurlijke buitenwegen door de Eiffel en het Rijnland met alleen maar Porsches! Vlak voor de finish arriveren we in het Porsche Museum van Stuttgart; het hart van Porsche. Tevens sluiten we af met een gezellig feest.

Zondag:
– Uitslapen en ontbijten waarna een ieder op eigen gelegenheid huiswaarts keert.

Lucky Buddies

De Lucky11 wordt individueel (per equipe) verreden, maar het buddy element is minstens zo belangrijk! Als equipe wordt u gekoppeld aan een ander equipe uit de andere klasse. Samenwerken is toegestaan en soms nodig om een zo hoog mogelijk puntenaantal te behalen! Het beste duo wint een mooie teamprijs!

Transport van uw Porsche naar de startlocatie en terug vanaf de finishlocatie is mogelijk! Na uw aanmelding zullen wij hierover contact met u opnemen.

Ben jij een lucky one?

Een exclusieve ervaring, die bol staat van Porsche, competitie én vermaak. Want als er avontuurlijke stuurmanswegen te vinden zijn, een uitdagend circuit waar een gloednieuw model klaar staat of er ergens in een schuur een vierwielaangedreven formule 1 Porsche verscholen staat, weten wij die te vinden. Bent u straks een van die lucky ones die dit mee mag maken?

Wacht niet langer, stap in uw Porsche en rijd mee! Het inschrijfgeld is €4.911,- per equipe voor een compleet verzorgd rallyavontuur met gelijkgestemden (o.b.v. een tweepersoonskamer). Dit is inclusief alle kosten voor het bovengenoemde, behalve overige consumpties en de brandstof voor uw auto. De prijs is excl. BTW en vrijwillige bijdrage sMiles Foundation.

Wilt u weten wie zich al in hebben geschreven voor deze rally? Neem dan contact op met onze organisatie via info@rallysbcause.nl

april 06 2022

Details

Start: 6 april 2022 @ 14:00
End: 10 april 2022 @ 17:00
Cost: €4911
Evenement Categories:
Evenement Tags:, ,
Website: Visit Event Website

Venue

Schloss Lieser

Moselstraße 33
Lieser, 54470 Duitsland

+ Google Maps

Phone:

+49 6531 98 69 90

Visit Venue Website

Organisator

rallysbcause
Phone: +31 (0)85 – 773 6006
Email:
Website: Visit Organizer Website