Lucky Eleven – Een episch rallyavontuur vol van Porsche

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Lucky Eleven – Een episch rallyavontuur vol van Porsche

Een iconische auto verdient een iconische rally. Daarom trekken wij voor Porsche alle registers open met de Lucky11! Want rijden in een Porsche is toch puur geluk? En om het nog een tikje iconischer te maken, geldt deelname alleen in een Porsche. Van de oudste 356 tot de nieuwste generatie two-seaters; elke uitdager is welkom. Als rallyfanaten zeggen wij wel: the older the better. Een echte challenge, waarbij plek is voor maximaal 44 Porsches en hun liefhebbende eigenaren. Tezamen schieten zij het landschap in om op te gaan in een avontuurlijke rally – vol tests, schitterende stuurmanswegen & mooie pitstops.

louter bereden door Porsches

Tijdens de Lucky11 gaan 44 Porsches een uitdagend rallyavontuur aan. Een unieke samenkomst van bijzondere Porsche modellen: van een sportieve Martini Porsche 911G tot een chique 356 Coupe uitgevoerd in Ruby Red, gevolgd door een bulderende GT3 RS en zijn stillere maar snellere broertje de 911 Turbo S. Uiterlijk verschillend met van binnen één gemeenschappelijke deler: het DNA van Porsche. Vanaf de startlocatie in Spa zullen al deze Porsche iconen onder de vlag van Lucky11 het landschap in schieten. Achter het stuur hun eigenaren, die datzelfde DNA delen, genietend van hun eigen vierwielige liefde, de aanwezigheid van gelijkgestemden en uiteraard het rallyspel.

Globaal programma

Woensdagavond:
– Ontvangst in Hôtel de la Source aan het circuit van Spa! Een gezellige avond waar we het circuit van Spa op unieke wijze zullen beleven en maken we de verdeling van de buddy equipes!

Donderdag, vrijdag, zaterdag:
– Drie dagen sturen over avontuurlijke buitenwegen door België, Luxemburg, Duitsland en Frankrijk! En dat met alleen maar Porsches! Iedere rallydag sluiten we gezellig samen af met een diner en prijsuitreiking van de dag. We zullen op zaterdag finishen vlakbij de start in Hotel Le Sanglier des Ardennes.

Zondag:
– Uitslapen en ontbijten waarna een ieder op eigen gelegenheid huiswaarts keert.

Lucky Buddies

De Lucky11 wordt individueel (per equipe) verreden, maar het buddy element is minstens zo belangrijk! Als equipe wordt u gekoppeld aan een ander equipe uit de andere klasse. Samenwerken is toegestaan en soms nodig om een zo hoog mogelijk puntenaantal te behalen! Het beste duo wint een mooie teamprijs!

Transport van uw Porsche naar de startlocatie en terug vanaf de finishlocatie is mogelijk! De start- en finishlocatie liggen relatief vlakbij elkaar in de buurt.

Ben jij een lucky one?

Een exclusieve ervaring, die bol staat van Porsche, competitie én vermaak. Want als er avontuurlijke stuurmanswegen te vinden zijn, een uitdagend circuit waar een gloednieuw model klaar staat of er ergens in een schuur een vierwielaangedreven formule 1 Porsche verscholen staat, weten wij die te vinden. Bent u straks een van die lucky ones die dit mee mag maken?

Wacht niet langer, stap in uw Porsche en rijd mee! Het inschrijfgeld is €4.911,- per equipe voor een compleet verzorgd rallyavontuur met gelijkgestemden (o.b.v. een tweepersoonskamer). Dit is inclusief alle kosten voor de overnachtingen, lunches en diners, behalve overige consumpties en de brandstof voor uw auto. De prijs is excl. BTW en vrijwillige bijdrage sMiles Foundation.

Wilt u weten wie zich al in hebben geschreven voor deze rally? Neem dan contact op met onze organisatie via info@rallysbcause.nlbe

april 21 2023

Details

Start: 21 april 2023 @ 08:00
End: 23 april 2023 @ 17:00
Cost: €4911
Evenement Categories:
Evenement Tags:, , , , ,
Website: Visit Event Website

Venue

Hotel De la Source

Hotel De la Source www.rmatrackdays.com Route du Circuit 22
Francorchamps, 4970 België

+ Google Maps

Phone:

+32 87 79 58 00

Visit Venue Website

Organisator

rallysbcause
Phone: +31 (0)85 – 773 6006
Email:
Website: Visit Organizer Website