Lucky Eleven

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Lucky Eleven

Iconen uit het verleden en heden komen samen

Een iconische auto verdient een iconische rally. Daarom trekken wij voor Porsche alle registers open en introduceren we de Lucky11. Want rijden in een Porsche is toch puur geluk? En om het nog een tikje iconischer te maken, geldt deelname alleen in een Porsche. Van de oudste 356 tot de nieuwste generatie two-seaters; elke uitdager is welkom. Als rallyfanaten zeggen wij wel: the older the better.

De juiste plek voor een Porsche-rally? Precies, Duitsland! Ons startpunt ligt nabij Dusseldorf, waarna we gedurende drie dagen via Hannover richting Noord-Duitsland sturen. Een echte challenge, waarbij plek is voor maximaal 40 Porsches en hun liefhebbende eigenaren. Tezamen schieten zij het landschap in om op te gaan in een avontuurlijke rally – vol tests, schitterende stuurmanswegen & mooie pitstops.

Uitdagende stuurmanswegen

Tijdens de Lucky11 gaan 40 Porsches een uitdagend rallyavontuur aan. Een unieke samenkomst van bijzondere Porsche modellen: van een sportieve Martini Porsche 911G tot een chique 356 Coupe uitgevoerd in Ruby Red, gevolgd door een bulderende GT3 RS en zijn stillere maar snellere broertje de 911 Turbo S. Uiterlijk verschillend met van binnen één gemeenschappelijke deler: het DNA van Porsche. Vanaf de startlocatie zullen al deze Porsche iconen onder de vlag van Lucky11 het landschap in schieten. Achter het stuur hun eigenaren, die datzelfde DNA delen, genietend van hun eigen vierwielige liefde, de aanwezigheid van gelijkgestemden en uiteraard het rallyspel.

Globaal programma

Woensdagavond:
– Vanaf ca. 20.00 uur worden alle equipes ontvangen in het lokale Brauhaus van Solingen, “Hotel Gräfrather Hof“, uiteraard onder het genot van de nodige biertjes.

Donderdag, vrijdag, zaterdag:
– Op donderdag rijden we in het ochtendgloren naar een plaats die Porsche ademt, gevestigd in de luwte van Wuppertal. Specifieker hebben we het over de grootste Porsche restaurateur van Duitsland: Early911s! Op deze uiterst unieke locatie wordt met grote passie en finesse gewerkt aan honderden Porsches. Een verscholen Porsche walhalla en tevens de spectaculaire startlocatie van de Lucky11. De deelnemers schieten hier één voor één het glooiende Duitse landschap in; samen drie dagen sturen met onderweg tussenstops en overnachtingen op bijzondere locaties. De route kronkelt over de avontuurlijke buitenwegen van Midden en Noord Duitsland: van het heuvelachtige Sauerland langs Winterberg richting Hannover en uiteindelijk via de uitgestrekte Lüneburger Heide naar de finish in havenstad Hamburg. Hier wordt de laatste rallydag op passende wijze afgesloten.

Zondag:
– Uitslapen en ontbijten waarna een ieder op eigen gelegenheid huiswaarts keert.

Ben jij een lucky one?

Een exclusieve ervaring, die bol staat van Porsche, competitie én vermaak. Want als er in Duitsland avontuurlijke stuurmanswegen te vinden zijn, een uitdagend circuit waar een gloednieuw model klaar staat of er ergens in een schuur een vierwielaangedreven formule 1 Porsche verscholen staat, weten wij die te vinden. Bent u straks een van die lucky ones die dit mee mag maken?

Wacht niet langer, stap in uw Porsche en rijd mee! Het inschrijfgeld is €4.911,- per equipe voor een compleet verzorgd rallyavontuur met gelijkgestemden (o.b.v. een tweepersoonskamer). Dit is inclusief alle kosten voor het bovengenoemde, behalve overige consumpties en de brandstof voor uw auto. De prijs is excl. BTW en vrijwillige bijdrage sMiles Foundation.

Wilt u weten wie zich al in hebben geschreven voor deze rally? Neem dan contact op met onze organisatie via info@rallysbcause.nl

april 21 2021

Details

Start: 21 april 2021 @ 09:30
End: 25 april 2021 @ 17:00
Cost: €4911
Evenement Categories:
Evenement Tags:, ,
Website: Visit Event Website

Venue

BRAUHAUS GRÄFRATHER KLOSTERBRÄU

In der Feiheit 24-26
Solingen, D 42653

+ Google Maps

Phone:

+49-(0) 212-257 1900

Visit Venue Website

Organisator

rallysbcause
Phone: +31 (0)85 – 773 6006
Email:
Website: Visit Organizer Website