Lucky11 2024 – Porsche only rally

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Lucky11 2024 – Porsche only rally

Lucky 11

Tijdens de Lucky11 gaan 44 Porsches een uitdagend rallyavontuur aan. Een unieke samenkomst van bijzondere Porsche modellen: van een sportieve Martini Porsche 911G tot een chique 356 Coupe uitgevoerd in Ruby Red, gevolgd door een bulderende GT3 RS en zijn stillere maar snellere broertje, de 911 Turbo S. Uiterlijk verschillend met van binnen één gemeenschappelijke deler: het DNA van Porsche. Vanaf de boot in Newcastle zullen al deze Porsche iconen onder de vlag van Lucky11 het landschap in schieten. Achter het stuur hun eigenaren, die datzelfde DNA delen, genietend van hun eigen vierwielige liefde, de aanwezigheid van gelijkgestemden en uiteraard het rallyspel.
Het strijdtoneel van de Lucky 11 wordt Engeland! Het feest begint al op de nachtboot richting Newcastle. Eenmaal aan wal, verlaten we de stad en rijden drie dagen door het grandioze Engelse buitengebied waaronder het Lake District National Park! Het is hier ongekend avontuurlijk rijden en dat met alleen maar Porsches! Op zaterdag finishen we in de bruisende stad Liverpool, waar we de rally in het centrum feestend zullen afsluiten! Zondag vliegen we terug; uw Porsche komt middels transport retour naar Nederland.

Programma:

Woensdagavond
– Ontvangst op de boot in IJmuiden! Terwijl de boot afvaart richting Newcastle is het een gezellig samenkomen waar we de rally inluiden met een diner en uiteraard stellen we de buddy equipes aan u voor!Donderdag, vrijdag, zaterdag
– Eenmaal aan wal verlaten we de stad om drie dagen te sturen over de avontuurlijke buitenwegen van Engeland! Met vele ongekend avontuurlijke kilometers door het Lake District National Park. We genieten van fenomenale hotels zoals het klassieke en luxe Matfen Hall en het iconische Titanic Hotel in de bruisende finishstad Liverpool  En dat met alleen maar Porsches! Iedere rallydag sluiten we gezellig samen af met een diner en prijsuitreiking van de dag.

Zondag
– Uitslapen en ontbijten waarna we per vliegtuig huiswaarts keren. Uw auto zal per truck retour richting Nederland keren

Lucky Buddies

De Lucky11 wordt individueel (per equipe) verreden, maar het buddy element is minstens zo belangrijk! Als equipe wordt u gekoppeld aan een ander equipe uit de andere klasse. Samenwerken is toegestaan en soms nodig om een zo hoog mogelijk puntenaantal te behalen! Het beste duo wint een mooie teamprijs!

Transport van uw Porsche terug vanaf de finishlocatie is inbegrepen! Tevens zijn de overtocht per boot en de vliegreis van Liverpool terug naar Amsterdam ook bij de prijs inbegrepen.

april 17 2024

Venue

Liverpool

Stanley Dock, Regent Rd
Liverpool, Verenigd Koninkrijk

+ Google Maps

Visit Venue Website

Organisator

rallysbcause
Phone: +31 (0)85 – 773 6006
Email:
Website: Visit Organizer Website

Porschekalender.nl is TE KOOP

Beste bezoeker,

De website Porschekalender.nl is te koop.

Als je interesse hebt om deze website incl alle assets over te nemen,

neem dan contact op met info@nabigeta.nl

Peter de Haas

Dit zal sluiten in 5 seconden