Lucky11 | Dé Porsche 911 Rally

Laden Evenementen
 • Dit evenement is voorbij.

Lucky11 | Dé Porsche 911 Rally

Een iconische auto verdient een iconische rally. Daarom trekken wij voor de Porsche 911 alle registers open en introduceren we Lucky11. Want rijden in een Porsche 911 is toch puur geluk? En om het nog een tikje iconischer te maken, strijden we in teams en geldt deelname uitsluitend voor luchtgekoelde modellen.

De juiste plek voor een Porsche-rally? Precies, Duitsland! Ons startpunt ligt nabij Dortmund, waarna we via Hannover richting Noord-Duitsland trekken. Een echte teamchallenge, waarbij plek is voor maximaal 11 teams (44 deelnemende equipes). Een avontuurlijke rally – vol tests, schitterende stuurmanswegen & pitstops op hoog niveau.

Tijdens de Lucky11 strijden de equipes in teams van 4 tegen elkaar. Een team bestaat uit vier Porsches 911; één van elk luchtgekoeld model. Dat betekent dat een team bestaat uit één 911F, één 911G, één 964 en één 993. Schrijf u in en maak uw team aan ons bekend. Individueel inschrijven mag ook, dan zorgen wij voor een match met andere Porsche bezitters!

Een exclusieve ervaring, die bol staat van Porsche, competitie én vermaak. Want als er in Duitsland een excentrieke chirurg rondloopt die Porsches ombouwt tot terreinwagens of er ergens in een schuur een vierwielaangedreven formule 1 Porsche verscholen staat, weten wij die te vinden. Bent u straks een van die lucky ones die dit mee mag maken?

Wacht niet langer, stap in uw luchtgekoelde Porsche en doe mee! Stel uw eigen team samen of laat het aan ons over. Het inschrijfgeld is €4.911,- per equipe o.b.v. een tweepersoonskamer. Dit is inclusief alle kosten voor het bovengenoemde, behalve overige consumpties en de brandstof voor uw auto. De prijs is excl. BTW en vrijwillige bijdrage sMiles Foundation.

Bij de Lucky11 teamchallenge streven we ernaar per team vier unieke luchtgekoelde modellen op de weg te krijgen. Een team die deze modellen bij elkaar brengt, ontvangt een bonus of vrijstelling en begint met een prettige voorsprong aan de teamchallenge. Individuele inschrijvingen zijn ook welkom, dan zorgen wij voor uw team. Meer vragen over de teamsamenstelling? Neem dan telefonisch contact met ons op: +31(0)85 – 773 60 06 of per mail: info@rallysbcause.nl.

Wilt u weten wie zich al in hebben geschreven voor deze rally? Neem dan contact op met onze organisatie via info@rallysbcause.nl

 

april 10 2019

Details

Start: 10 april 2019 @ 20:00
End: 14 april 2019 @ 14:00
Cost: €4911
Evenement Categories:
Evenement Tags:, ,
Website: Visit Event Website

Venue

Early 911s

Westring 416 - 418
Wuppertal, 42329 Duitsland

+ Google Maps

Phone:

+49 (0)202 769220

Visit Venue Website

Schedule

 • Woensdagavond 10 april
 • Vanaf ca 20.00 uur worden alle teams ontvangen. In Duitse Porsche sferen worden alle teams gepresenteerd onder het genot van de nodige biertjes.
 • Donderdag 11 april:
 • Start van de rally in Wuppertal tussen enkele honderden Porsches bij de grootste Porsche restaurateur van Duitsland: Early911s. Door het glooiende Duitse landschap op weg naar het Sauerland.
 • Vrijdag 12 april
 • Het bergachtige landschap van het Sauerland wordt ingewisseld voor het bij velen niet zo bekende landschap van Midden en Noord Duitsland (Teutoburgerwald). Een zeer uitdagend en mooi rallygebied! Uiteindelijk wordt er gefinisht bij Hannover, tijd voor ontspanning.
 • Zaterdag 13 april
 • De laatste rallydag eindigt in de havenstad Hamburg, de op een na grootste stad van Duitsland met de grootste Porsche dichtheid van het land. Onderweg nog een bezoek aan een bijzondere Porsche liefhebber! Wees voorbereid…
 • Zondag 14 april
 • Na een gezellige afsluitende avond met prijsuitreiking, uitslapen en ontbijt keert een ieder huiswaarts.
 •  

Organisator

rallysbcause
Phone: +31 (0)85 – 773 6006
Email:
Website: Visit Organizer Website