Lucky11 | Een iconische rally voor een iconische auto…

Laden Evenementen
 • Dit evenement is voorbij.

Lucky11 | Een iconische rally voor een iconische auto…

*** Vanwege maatregelen rondom het coronavirus is de kans heel groot dat evenementen in de maanden maart, april, mei en juni worden verplaatst of afgelast. Raadpleeg de website van de organisatie voor de laatste informatie ***

Een iconische auto verdient een iconische rally. Daarom trekken wij voor de Porsche 911 alle registers open en introduceren we Lucky11. Want rijden in een Porsche 911 is toch puur geluk? En om het nog een tikje iconischer te maken, geldt deelname uitsluitend voor luchtgekoelde modellen.

De juiste plek voor een Porsche-rally? Precies, Duitsland! Ons startpunt ligt nabij Dortmund, waarna we via Hannover richting Noord-Duitsland trekken. Een echte challenge, waarbij plek is voor maximaal 44 deelnemende equipes. Een avontuurlijke rally – vol tests, schitterende stuurmanswegen & pitstops op hoog niveau.

Niemand minder dan ‘Sterrenkok’ Lars van Galen van het met een Michelinster bekroonde restaurant Hotel ’t Lansink uit Hengelo verzorgt dagelijks de culinaire omlijsting!

Uitsluitend luchtgekoeld & teamchallenge

Tijdens de Lucky11 strijden luchtgekoelde Porsches tegen elkaar. ‘The older the better’, zoals gewoonlijk bij onze rally’s levert de leeftijd van de oudste modellen de meeste bonus op. Maar laat je niet gek maken, keep it cool, it’s just a bonus, de echte punten worden natuurlijk tijdens de rally verdiend! Ook zal er een teamchallenge in de rally verwerkt worden, voor meerdere equipes die zich als team inschrijven! Echter rijdt u de rally wel individueel, de teamchallenge is een extra!

Schrijf u in en maak uw bolide en eventueel uw team aan ons bekend!

Programma

Onderstaand is een globaal programma voor 2020, deze is in hoofdlijnen correct.

Woensdagavond:
– Vanaf ca 20.00 uur worden alle equipes ontvangen. In Duitse Porsche sferen wordt iedereen in het lokale Brauhaus van Solingen, “Hotel Gräfrather Hof“, gepresenteerd onder het genot van de nodige biertjes.

Donderdag:
– Start van de rally in Wuppertal tussen enkele honderden Porsches bij de grootste Porsche restaurateur van Duitsland: Early911s. Door het glooiende Duitse landschap op weg naar het Sauerland en uiteindelijk de finish in het Oversum Vital Resort in Winterberg, een architectonisch hoogstandje.

Vrijdag:
– Het bergachtige landschap van het Sauerland wordt ingewisseld voor het bij velen niet zo bekende landschap van Midden en Noord Duitsland. Een zeer uitdagend en mooi rallygebied! Tussenstop is in de middag bij het sprookjesachtige ‘Schloss Marienburg‘, bij helder weer al vanaf verre te zien bovenop de berg. Uiteindelijk wordt er gefinisht bij Sheraton Pelikan te Hannover, tijd voor ontspanning, rally verhalen en bier.

Zaterdag:
– De laatste rallydag voert langs de ‘Lüneburger Heide’ met een lunchstop op een sprookjesachtige plek, ‘Iserhatsche‘ (een must see en jammer dat we hier maar 45 min hebben), alvorens de rally eindigt in de havenstad Hamburg, de op een na grootste stad van Duitsland met de grootste Porsche dichtheid van het land. Onderweg nog een bezoek aan een bijzondere Porsche liefhebber met een collectie die nog vele malen bijzonderder is! Wees voorbereid… Nabij het hart van Hamburg verblijven we die avond in het SiR Nikolai Hotel. Uiteraard sluiten we de Lucky11 op passende wijze af …

Zondag:
– Na een gezellige afsluitende avond met prijsuitreiking, uitslapen en ontbijt keert een ieder huiswaarts.

 

Ben jij een lucky one?

Een exclusieve ervaring, die bol staat van Porsche, competitie én vermaak. Want als er in Duitsland een excentrieke chirurg rondloopt die Porsches ombouwt tot terreinwagens of er ergens in een schuur een vierwielaangedreven formule 1 Porsche verscholen staat, weten wij die te vinden. Bent u straks een van die lucky ones die dit mee mag maken?

Wacht niet langer, stap in uw luchtgekoelde Porsche en doe mee! Schrijf u individueel in of maak uw team van meerdere equipes aan ons bekend (niet verplicht). Het inschrijfgeld is €4.911,- per equipe voor een compleet verzorgd rallyavontuur met gelijkgestemden (o.b.v. een tweepersoonskamer). Dit is inclusief alle kosten voor het bovengenoemde, behalve overige consumpties en de brandstof voor uw auto. De prijs is excl. BTW en vrijwillige bijdrage sMiles Foundation.

Wilt u weten wie zich al in hebben geschreven voor deze rally? Neem dan contact op met onze organisatie via info@rallysbcause.nl

april 01 2020

Details

Start: 1 april 2020 @ 20:00
End: 5 april 2020 @ 21:30
Cost: €4911
Evenement Categories:
Evenement Tags:, , ,
Website: Visit Event Website

Venue

BRAUHAUS GRÄFRATHER KLOSTERBRÄU

In der Feiheit 24-26
Solingen, D 42653

+ Google Maps

Phone:

+49-(0) 212-257 1900

Visit Venue Website

Schedule

 • Woensdagavond:
 • Vanaf ca 20.00 uur worden alle equipes ontvangen. In Duitse Porsche sferen wordt iedereen in het lokale Brauhaus van Solingen, “Hotel Gräfrather Hof“, gepresenteerd onder het genot van de nodige biertjes.
 • Donderdag:
 • Start van de rally in Wuppertal tussen enkele honderden Porsches bij de grootste Porsche restaurateur van Duitsland: Early911s. Door het glooiende Duitse landschap op weg naar het Sauerland en uiteindelijk de finish in het Oversum Vital Resort in Winterberg, een architectonisch hoogstandje.
 • Vrijdag:
 • Het bergachtige landschap van het Sauerland wordt ingewisseld voor het bij velen niet zo bekende landschap van Midden en Noord Duitsland. Een zeer uitdagend en mooi rallygebied! Tussenstop is in de middag bij het sprookjesachtige ‘Schloss Marienburg‘, bij helder weer al vanaf verre te zien bovenop de berg. Uiteindelijk wordt er gefinisht bij Sheraton Pelikan te Hannover, tijd voor ontspanning, rally verhalen en bier.
 • Zaterdag:
 • De laatste rallydag voert langs de ‘Lüneburger Heide’ met een lunchstop op een sprookjesachtige plek, ‘Iserhatsche‘ (een must see en jammer dat we hier maar 45 min hebben), alvorens de rally eindigt in de havenstad Hamburg, de op een na grootste stad van Duitsland met de grootste Porsche dichtheid van het land. Onderweg nog een bezoek aan een bijzondere Porsche liefhebber met een collectie die nog vele malen bijzonderder is! Wees voorbereid… Nabij het hart van Hamburg verblijven we die avond in het SiR Nikolai Hotel. Uiteraard sluiten we de Lucky11 op passende wijze af …
 • Zondag:
 • Na een gezellige afsluitende avond met prijsuitreiking, uitslapen en ontbijt keert een ieder huiswaarts.
 •  

Organisator

rallysbcause
Phone: +31 (0)85 – 773 6006
Email:
Website: Visit Organizer Website

Porschekalender.nl is TE KOOP

Beste bezoeker,

De website Porschekalender.nl is te koop.

Als je interesse hebt om deze website incl alle assets over te nemen,

neem dan contact op met info@nabigeta.nl

Peter de Haas

Dit zal sluiten in 5 seconden