Miles for Charity autorally 2024

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Miles for Charity autorally 2024

Na het ongekende succes van vorig jaar staat er ook dit jaar weer iets groots te gebeuren! Op zondag 14 april 2024 organiseert Lions Club Oisterwijk de vijfde editie van haar Miles for Charity autorally en we kunnen gewoon niet wachten om dit spektakel te overtreffen.

We nodigen je uit om deel uit te maken van deze buitengewoon leuke eendaagse autorally, die je meeneemt op een betoverende route door de adembenemende omgeving van Oisterwijk en Midden-Brabant. Bereid je voor op een dag vol avontuur, entertainment, drankjes, en een heerlijk diner om de dag op onvergetelijke wijze af te sluiten.

Wat het nog specialer maakt, is dat de opbrengst van deze fantastische dag natuurlijk weer volledig naar het goede doel gaat! Met de opbrengst ondersteunen wij dit jaar Villa Pardoes!

Dit jaar introduceren we opnieuw twee opwindende klassen waarvoor je kunt inschrijven: de Toerklasse voor degenen die het graag wat gemakkelijker hebben, en de Sportklasse voor de avonturiers die een extra uitdaging niet uit de weg gaan.

april 14 2024

Details

Date: 14 april
Cost: €325,00
Evenement Categories: ,
Website: Visit Event Website

Venue

Oisterwijk

Noord Brabant Nederland

+ Google Maps

Visit Venue Website

Organisator

Lions Club Oisterwijk
Email:
Website: Visit Organizer Website

Porschekalender.nl is TE KOOP

Beste bezoeker,

De website Porschekalender.nl is te koop.

Als je interesse hebt om deze website incl alle assets over te nemen,

neem dan contact op met info@nabigeta.nl

Peter de Haas

Dit zal sluiten in 5 seconden