Nationale Cabrio Rit 2023

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Nationale Cabrio Rit 2023

Nationale Cabrio Rit 2023

Op zondag 25 juni 2023 is het weer zover. Dan zal Cabrio Fans voor de achttiende keer een toertocht organiseren. Deze rally die naar keuze in de PRO-, SPORT- of TOER-klasse kan worden gereden, zal deze keer weer worden verreden over de leukste en mooiste wegen van de provincie Noord Holland. Deelname is mogelijk met elk type cabriolet, targa, spider of roadster en er zijn geen eisen voor wat betreft de leeftijd van de auto. Wel wordt verwacht dat de auto in technisch goede staat zal verkeren.

Diverse varianten voor deelname

Net als voorgaande jaren geven we jou de keuze waar je voorkeur naar uit gaat. We bieden je liefst drie verschillende opties aan, dus er is voor elk wat wils. Je kunt kiezen tussen de TOER-klasse, SPORT-klasse en de PRO-klasse. Hieronder een toelichting op de keuzemogelijkheden:

  1. PRO-klasse – de PRO-klasse is bedoeld voor liefhebbers van een beetje uitdaging. Een klasse waar de deelnemers naast het genieten van een mooie route ook graag de strijd aangaan voor het klassement. Speciaal voor deze groep hebben we in de PRO-klasse diverse uitdagingen in de vorm van verschillende navigatie opties en zoekopdrachten. Vooral geschikt voor meer ervaren rijders. Deze variant is verdeeld in drie etappes en de route is het langst (180 – 200 kilometer).
  2. SPORT-klasse – de SPORT-klasse is vooral bedoeld voor deelnemers die het genieten van de route nog net wat belangrijker vinden dan het wedstrijdelement of die nog wat ervaring willen opdoen. We maken gebruik van slechts één navigatie systeem (bol-pijl) en maken de zoekopdrachten niet al te lastig. Een mooie mix van sportiviteit en ontspanning waarbij evengoed prijzen te verdienen zijn. Deze variant is eveneens verdeeld in drie etappes en de route is net zo lang (180 – 200 kilometer).
  3. TOER-klasse – deze klasse is bedoeld voor iedereen die heerlijk wil genieten van de prachtige routes die we uitzetten maar die geen enkele behoefte hebben aan een extra uitdaging of een wedstrijdelement. Geen ingewikkelde navigatie opties, maar gewoon lekker rijden samen met “lotgenoten”. De lengte van deze route is wat aangepast en de pauzes zijn wat ruimer. Deze variant is verdeeld in twee etappes en de route is dus wat korter (140 – 160 kilometer).

Om er zeker van te zijn dat je de juiste keuze maakt en de klasse kiest die het best bij je wensen past, raden we je van harte aan om de gedetailleerde uitleg tot je te nemen op de pagina Uitleg en Reglement!

De route

De start en finish van de Nationale Cabrio Rit 2023 is deze keer bij Restaurant Paviljoen Twiske in Oostzaan. Voor ons een geheel nieuwe locatie, fraai gelegen in natuurgebied Het Twiske. De locatie is handig gelegen, dicht bij de afrit van de A8 vlak boven Amsterdam en er is voldoende parkeerruimte voorhanden.

De geheel nieuwe route zal over verrassende wegen leiden door het mooie Noord Hollandse landschap waarbij er een behoorlijk verschil zal zijn tussen de route van de PRO- en SPORT-klasse deelnemers en die van de TOER-klasse deelnemers. Het verschil zit hem onder meer in de lengte van de route. Die zal voor de TOER-klasse ongeveer 150 kilometer zijn en voor de PRO- en SPORT-klasse ongeveer 190 kilometer. De finish zal eveneens bij Paviljoen Twiske in Oostzaan zijn waar je aansluitend (optioneel) kunt genieten van een heerlijk diner!

Inschrijven

INSCHRIJVEN

Direct naar het inschrijfformulier :Klik hier >

LET OP: de inschrijving is inmiddels geopend!

De kosten van deelname aan de Nationale Cabrio Rit 2023 zijn afhankelijk van je keuze voor de PRO-, SPORT- of TOER-klasse en of je wenst deel te nemen aan het gezellige diner na afloop.
PRO-klasse: De kosten bedragen € 119,00 incl. BTW per equipe.
SPORT-klasse: De kosten bedragen € 119,00 incl. BTW per equipe.
TOER-klasse: De kosten bedragen € 109,00 incl. BTW per equipe.
Dineren: Deelname aan het diner kost aanvullend € 29,50 incl. BTW per persoon

Het programma van de dag ziet er op hoofdlijnen als volgt uit:

9:00 uur – Ontvangst met een kop koffie of thee bij Paviljoen Twiske in Oostzaan.
10:00 uur – Start van de PRO- en SPORT-klasse. Deelnemers vertrekken met  1 minuut tussenpauze op volgorde van startnummer.
11:00 uur – Start van de TOER-klasse. Deelnemers vertrekken op eigen gelegenheid. Er gelden geen startnummers.
11:30 uur – Gelegenheid voor een koffiepauze voor de PRO- en SPORT-klasse onderweg vanwege de langere route. De locatie is nog een verrassing.
13:00 uur – Ruime pauze met een lekkere verzorgde lunch (inbegrepen) voor zowel de PRO-, SPORT- als TOER-klasse.
16:30 uur – De eerste equipes worden weer terug verwacht bij Paviljoen Twiske in Oostzaan waar je met een hapje en een drankje zult worden onthaald. Zodra de laatste equipe is gefinisht zal het klassement worden opgemaakt en volgt de prijsuitreiking waarmee de dag zal worden afgesloten.
18:00 uur – Aansluitende mogelijkheid voor een heerlijk diner bij Paviljoen Twiske (optioneel).

De inschrijving zal worden gesloten op zondag 11 juni 2023 of eerder wanneer het maximale aantal van 100 equipes zal worden bereikt. Bij inschrijving gaan we ervan uit dat je de moeite hebt genomen om de pagina met onze voorwaarden even goed door te nemen.

Navigatie opties Nationale Cabrio Rit

Voor zowel de PRO-klasse als voor de SPORT-klasse geldt dat we waarde hechten aan het sportieve element van deze klasse en dat betekent dat de enige optie het aangeleverde routeboek is. Voor de SPORT-klasse is dat een route op basis van het bekende “Bol-Pijl” systeem, voor de PRO-klasse worden diverse routevarianten ingezet. Geen zin in “moeilijk gedoe”? Kies dan voor de TOER-klasse. Je krijgt van ons een helder en eenvoudig routeboek maar het is eveneens mogelijk om de route digitaal te ontvangen (bijvoorbeeld .gpx formaat). Wanneer dit je voorkeur heeft, geef dit dan even aan in het opmerkingen veld van het inschrijfformulier, inclusief het gewenste bestandsformaat. Je ontvangt de route dan kort voor aanvang (1 á 2 dagen) van het evenement in je mailbox.

Aansluitend diner

Maak de dag helemaal compleet door na afloop van de rit gezellig met ons te gaan dineren!. We finishen dus weer bij Paviljoen Twiske in Oostzaan waar we na afloop in het restaurant heerlijk een hapje kunnen gaan eten. We hebben er wel voor gekozen om jullie zelf te laten kiezen of je van deze optie gebruik wenst te maken. Geef op het inschrijfformulier aan waar je voorkeur naar uit gaat. De verzorgde lunch onderweg is, zoals jullie dat van ons gewend zijn, wel bij de basisprijs inbegrepen.

juni 25 2023

Details

Date: 25 juni 2023
Time: 09:00 - 20:00
Cost: €119
Evenement Categories:
Evenement Tags:, , ,
Website: Visit Event Website

Venue

Paviljoen Twiske

De Noorderlaaik 8
Oostzaan, 1511 BX

+ Google Maps

Phone:

075 6844831

Visit Venue Website

Organisator

Cabrio Fans
Phone: 0649619393
Email:
Website: Visit Organizer Website

Porschekalender.nl is TE KOOP

Beste bezoeker,

De website Porschekalender.nl is te koop.

Als je interesse hebt om deze website incl alle assets over te nemen,

neem dan contact op met info@nabigeta.nl

Peter de Haas

Dit zal sluiten in 5 seconden