PADDOCK PORSCHE 2020

Laden Evenementen
 • Dit evenement is voorbij.

PADDOCK PORSCHE 2020

*** Vanwege maatregelen rondom het coronavirus is de kans heel groot dat evenementen in de maanden maart, april, mei en juni worden verplaatst of afgelast. Raadpleeg de website van de organisatie voor de laatste informatie ***

Op pinksterzondag 31 mei komt Paddock Porsche weer op de kalender en opnieuw powered by Porsche Centrum Groningen. Ook in 2020 zal Paddock Porsche plaats vinden naast een Supershow: het nieuwe Supercar Madness. Tijdens Paddock Porsche kun je genieten van honderden Porsches van allerlei types en bouwjaren. Je kunt met je eigen Porsche rijden op het circuit tijdens Tracktime en de Parade of meedoen aan het Porsche Concours met de mooiste Porsches uit heden en verleden! Porsche Centrum Groningen nodigt alle Porsche rijders van Nederland uit voor dit mooiste Porsche feest van het jaar. Zolang de voorraad strekt kan er per Porsche een gratis showautoticket worden aangevraagd.

 

 • TRACKTIME

  Een leuke manier om je Porsche of het circuit te leren kennen is het programma onderdeel Vrij Rijden. Voor €50,- kun je 20 minuten rijden op het circuit. Een helm is verplicht en 1 passagier, van 16 jaar of ouder, is toegestaan.

 • PORSCHE PADDOCK

  Met je eigen Porsche ben je natuurlijk van harte welkom op de showpaddock, ongeacht het type Porsche. Je kunt je aanmelden voor twee gratis kaarten voor Paddock Porsche een een mooie plek voor uw Porsche tussen de honderden andere Porsches op de paddock, aangeboden door Porsche Centrum Groningen!

 • VIP ARRANGEMENT

  Als VIP gast geniet u van een exclusief programma. Zo rijdt u de Porsche Parade op het circuit. Geniet u van de hospitality met uitzicht op het circuit en heeft u exclusief toegang tot de pitsstraat (kinderen mogen onder begeleiding de pitsstraat in). Voor kinderen tot en met 5 jaar brengen wij niets in rekening. Kinderen van 6 tot en met 12 jaar rekenen we €30,- per kind.

 • PARADE

  Een leuke manier om je auto (Porsche) of het circuit te leren kennen is het programma onderdeel Parade. Hier kun je met je eigen Porsche op een rustig tempo de baan verkennen.

 • PORSCHE CONCOURS

  Doe mee aan de Concours wedstrijd. Tussen 12:00 uur en 15:00 uur wordt de Porsche gejureerd door ervaren Porsche kenners.. Het is niet verplicht maar zou fijn zijn als u dan bij de Porsche bent zodat wij uw Porsche ook van binnen kunnen zien.

 • CLUBPADDOCK

  Uiteraard nemen de clubs een belangrijke plaats in tijdens het event. Een groot deel van de paddock wordt weer ingericht voor circa 100 auto- en merkenclubs die ons land rijk is. Je kunt hier meer dan 1.000 clubauto’s vinden, die een breed beeld van de verschillende klassieke auto’s in Nederland weergeven.

  Bestel Tickets : https://www.paddock911.nl/tickets

 

mei 31 2020

Details

Date: 31 mei 2020
Time: 09:00 - 17:00
Cost: €16,50
Evenement Categories:
Evenement Tags:, ,
Website: Visit Event Website

Venue

TT Circuit Assen

De Haar 9
Assen, Drenthe 9405 TE Nederland

+ Google Maps

Phone:

0900-388 248 8

Visit Venue Website

Organisator

402Automotive.com
Phone: 088-0402402
Email:
Website: Visit Organizer Website