Petit Tour Vogezen Autoreis | Porsche Centrum Twente | Dolf Dekking

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Petit Tour Vogezen Autoreis | Porsche Centrum Twente | Dolf Dekking

Liefhebbers weten het allang…het is hier prachtig sturen. Het is een geweldig gebied met veel uitdagende bochten met uitzichten op de ballons, de typerende ronde bergtoppen.  We gaan weer in de herfst als de Vogezen op zijn mooist is!

WAT KUNT U VERWACHTEN?

We hebben voor iedere dag een mooie sportieve route uitgezet met bekende routes zoals de Route des Crêtes met Le Petit Ballon en Le Grand Ballon, de Col de la Schlucht en Hohneck. We komen o.a. door de prachtige dorpjes Obernai en Riquewihr met de historische dorpskernen. Maar graag laten we u ook kennismaken met de wat minder bekende routes die zeker niet minder mooi zijn. Prachtige dagen sturen door de Vogezen en Elzas die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

De herfst  is de mooiste tijd om de Vogezen te bezoeken. De bossen zijn prachtig gekleurd, de druiven worden geplukt en de wegen zijn nog niet meer overbevolkt met toeristen. We ontmoeten elkaar in het historische stadje Obernai. We overnachten hier 3 dagen bij ons hotel dat tegen het oude centrum aanligt. U kunt te voet in de namiddag of avond het gezellige centrum van dit stadje bezoeken. Het is een uitstekend hotel met een geweldige keuken en uitgebreid ontbijt. Bij het hotel is ook een spa afdeling aanwezig.

VOOR WIE?

Voor iedereen die van gezellig en sportief autorijden houdt! Er zijn nog tal van gebieden waar het nog echt lekker sturen is, waar mens en machine tot het uiterste kunnen gaan. Daar hebben wij prachtige sportieve reizen uitgezet voor onze autoreizen met heel veel afwisseling in de routes.  En wil je nog een beetje schaven aan je driving skills? Dat kan want bij onze autoreizen stapt rij-instructeur Dolf Dekking graag bij je in de auto om hier aan te werken. Zo kun je schaven aan je stuurwerk op de mooiste locaties die je je kunt bedenken en leer je  de kwaliteiten van je auto écht ervaren. Naast de prachtige routes die we gaan rijden telt gezelligheid en lekker eten met een groep mensen ook zwaar mee.

ROUTEBOEK EN TOMTOM NAVIGATIESYSTEEM

De reizen worden uitgewerkt in mooie routeboeken in het bol-pijlsysteem met duidelijke aanwijzingen zoals straatnamen, plaatsen en wegnummers. Maar daarnaast krijg je ook een tomtom navigatiesysteem mee waarin de route per dag geïnstalleerd is. Aan jou de keuze hoe je de reis wilt rijden.

BEGELEIDING:

De autoreis wordt uitgezet en begeleid door Dolf en Anita Dekking. Dolf Dekking is professioneel rij-en race instructeur van o.a. Pon Porsche Import en voor veel andere bedrijven en particulieren.

DATUM EN PRIJZEN:

Donderdag 3 oktober t/m 6 oktober 2019

U kunt vanaf 14.00 uur inchecken in het hotel en de deelnemers ontmoeten elkaar om 17.00 uur bij de bar van het hotel voor een welkomstdrankje en diner. Zondagmiddag na de late lunch eindigt de trip rond 15.00 – 15.30 uur. U kunt vanaf hier op eigen gelegenheid terug naar huis.

Prijs voor een tweepersoonskamer op basis van half pension is € 945,00 per persoon.

Prijs voor een single room op basis van half pension is € 1075,00.

Inclusief in deze autoreis zijn de hotelovernachtingen op basis van half pension (excl.drank) de begeleiding en routeboek/tas. De koffie- en lunchlocaties worden met zorg uitgekozen voor onze groepen en gereserveerd voor onze groep. U kunt hier optioneel gebruik van maken.

U kunt zich aanmelden door te mailen naar info@porschecentrumtwente.nl

oktober 03 2019

Details

Start: 3 oktober 2019 @ 14:00
End: 6 oktober 2019 @ 16:00
Cost: €945
Evenement Categories:
Evenement Tags:, ,

Venue

Obernai

Obernai, 67210 Frankrijk

+ Google Maps

Organisator

Porsche Centrum Twente
Phone: 0547384911
Email:
Website: Visit Organizer Website