Porsche Krokusrit 2021

Laden Evenementen

Porsche Krokusrit 2021

Het jaar beginnen met Krokussen en Porsche

Als de winter weer plaats maakt voor de eerste lentedagen begint het bij vele Porsche rijders weer te kriebelen. Voor degene die de Porsche in de winter binnen laten staan is het altijd weer een genot de eerste zonnestralen te zien verschijnen en al snel zijn dan de plannen gemaakt om de Porsche weer uit zijn winterslaap te laten ontwaken.

Na de Elfstedentocht en de Snertrit die door velen met plezier zijn gereden kwamen steeds meer vragen om ook in het voorjaar eens een leuke rit te organiseren.
2012 is het jaar waarin het initiatief voor een voorjaarsrit tot stand komt. Net als de Snertrit een rit die een gezellig karakter heeft en waarbij u weer kunt genieten van de Porsche en de ontluikende natuur die de lente biedt.

Deze rit is toegankelijk voor iedereen die met een Porsche aan de startstreep verschijnt. Of het nu een splinternieuwe 911 betreft of een klassieke 356, iedereen is welkom. Belangrijk is dat u een leuk ontspannen uitje heeft waarbij behalve de voorliefde voor het merk Porsche de gezelligheid voorop staat.

Ontspanning en gezelligheid

Voorwaarde bij al onze evenementen is een zeer toegankelijke rit met alle aandacht voor gezelligheid en de sociale aspecten.
Daarnaast dient een rit als deze een ontspannen karakter te hebben waarbij u als deelnemer optimaal kunt genieten van Porsche en omgeving. In de lengte van de route is hier dan ook rekening mee gehouden. De Krokusrit zal om en nabij 150 km bedragen en over prachtige secundaire wegen worden gereden.

Na de ontvangst zal iedereen de route uitgereikt krijgen en op pad worden gestuurd. U krijgt alle gelegenheid om de omgeving te verkennen en de route te rijden. Er is geen tijdselement gekoppeld aan de rit zolang u maar op tijd binnen bent voor de afsluiting met heerlijke hapjes en een buffet.

Kortom een prachtig initiatief om de Porsche jaar weer mee te beginnen.

Deze rit wordt mogelijk gemaakt door Porsche Centrum Groningen en Stichting 911Events

Er zal voor de Krokusrit een prachtige route worden uitgezet waarbij de pracht van de ontluikende natuur maximaal tot zijn recht zal komen.
Dat betekent vele kleinere wegen door de natuur en dorpjes waarbij u tevens optimaal kunt genieten van de rijeigenschappen van uw Porsche.

Net als andere tourritten van Stichting 911Events is ook deze rit geen rally of race en dus kan iedereen op zijn gemak de rit volbrengen
Om ook de bijrijder bezig te houden kan in de rit een leuke opdracht verwerkt zitten. Deze opdracht is geen verplicht te volbrengen taak en ook zonder het maken van de opdracht kan route volbracht worden. Maar het kan voor een leuke afwisseling en veel plezier zorgen. Natuurlijk worden de hongerige magen niet vergeten. Onderweg zal een tussenstop met lunch worden ingepland en op de eindlocatie staat traditiegetrouw een buffet klaar met bijbehorende lekkernijen.

De route zal worden gereden volgens een routebeschrijving met het bolletje-pijltje systeem inclusief geschreven aanwijzingen waarbij er rekening is gehouden dat ook de ongeoefende navigator deze route zonder problemen zal kunnen rijden. Niets is vervelender dan meerdere malen verkeerd rijden en we zien alle deelnemers ook graag weer met een grote glimlach op het gezicht weer bij de finish terug.

Jaarlijks wordt een nieuwe route worden uitgezet waardoor de Krokusrit ieder jaar weer nieuwe verrassingen voor de deelnemers op zal leveren. De lengte van de route zal tussen de 150 en 200 km bedragen en wordt door de organisatie zo uitgezet dat er acceptabele rijtijden gemaakt kunnen worden waarbij u zich geen moment zult vervelen.
Kortom een prachtige start van het nieuwe seizoen.

 

Adres

De eerst volgende Krokusrit start bij:

zondag 18 april 2021

Porsche Centrum Groningen
Bornholmstraat 25
9723 AW Groningen

april 18 2021

Details

Date: 18 april
Time: 12:00 - 17:00
Evenement Categories: ,
Evenement Tags:, , ,
Website: Visit Event Website

Venue

Porsche Centrum Groningen

Bornholmstraat 25
Groningen, Groningen 9723 AW Nederland

+ Google Maps

Phone:

050 85 37 911

Visit Venue Website