Porsche Provincientour

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Porsche Provincientour

Het jaar beginnen met Krokussen en Porsche

Als de winter weer plaats maakt voor de eerste lentedagen begint het bij vele Porsche rijders weer te kriebelen. Voor degene die de Porsche in de winter binnen laten staan is het altijd weer een genot de eerste zonnestralen te zien verschijnen en al snel zijn dan de plannen gemaakt om de Porsche weer uit zijn winterslaap te laten ontwaken.

Na de Elfstedentocht en de Snertrit die door velen met plezier zijn gereden kwamen steeds meer vragen om ook in het voorjaar eens een leuke rit te organiseren.
2012 is het jaar waarin het initiatief voor een voorjaarsrit tot stand komt. Net als de Snertrit een rit die een gezellig karakter heeft en waarbij u weer kunt genieten van de Porsche en de ontluikende natuur die de lente biedt.

Deze rit is toegankelijk voor iedereen die met een Porsche aan de startstreep verschijnt. Of het nu een splinternieuwe 911 betreft of een klassieke 356, iedereen is welkom. Belangrijk is dat u een leuk ontspannen uitje heeft waarbij behalve de voorliefde voor het merk Porsche de gezelligheid voorop staat.

Ontspanning en gezelligheid

Voorwaarde bij al onze evenementen is een zeer toegankelijke rit met alle aandacht voor gezelligheid en de sociale aspecten.
Daarnaast dient een rit als deze een ontspannen karakter te hebben waarbij u als deelnemer optimaal kunt genieten van Porsche en omgeving. De Porsche Provincientour zal om en nabij 450 km bedragen en grotendeels over prachtige secundaire wegen worden gereden.

Na de ontvangst zal iedereen de route uitgereikt krijgen en op pad worden gestuurd. U krijgt alle gelegenheid om de omgeving te verkennen en de route te rijden. Er is geen tijdselement gekoppeld aan de rit zolang u maar op tijd binnen bent voor de afsluiting met heerlijke hapjes en een buffet.

Kortom een prachtig initiatief om de Porsche jaar weer mee te beginnen.

Deze rit wordt mogelijk gemaakt door Porsche Centrum Groningen en Stichting 911Events

 

INSCHRIJVEN : Stichting 911Events

mei 01 2022

Details

Date: 1 mei 2022
Time: 09:00 - 17:00
Evenement Categories:
Evenement Tags:, ,
Website: Visit Event Website

Venue

Porsche Centrum Groningen

Bornholmstraat 25
Groningen, Groningen 9723 AW Nederland

+ Google Maps

Phone:

050 85 37 911

Visit Venue Website