Royal Six | Roadtrips.nu

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Royal Six | Roadtrips.nu

Royal Six

Van dinsdag 18 tot en met maandag 24 mei 2021 ga je prinsheerlijk genieten van luxe en comfort. Royal Six is een exclusieve roadtrip die je dit jaar voert door het prachtige Slovenië.

Je verpoost vorstelijk op de mooiste plekken, die we bereiken door langs bosrijke en heuvelachtige gebieden en over slingerende wegen te rijden met adembenemende uitzichten. Je koninklijke bolide nemen we mee op transport, maar jullie zelf worden als een vorst ingevlogen om bij de luchthaven van Graz in je eigen auto te stappen. Vanaf daar gaan we oostwaarts, om kennis te maken met de bergen van Slovenië en haar vele bergpassen. We beloven je een majestueuze ervaring die je nooit meer zult vergeten en waaraan je met een koninklijke glimlach terug zult denken.

Tijdens de Royal Six mag je altijd rekenen op ‘de derde dag’ als vrije dag, een dag die we gekscherend ‘vorstverlet’ noemen. Als echte royal verdien je immers ook een moment van rust. We bieden dan de gelegenheid om aan je golfswing te werken – maar uiteraard staat het je vrij om een andere invulling te geven.

Kroon jezelf

Voor een luttele greep uit de schatkist ben je de koning te rijk en rijd je de Royal Six met twee vorstelijke zetels. Op het deelnamegeld is de bijzondere reisbureauregeling van toepassing.

  • Prijs inclusief transport € 6890,- (incl. btw)
  • Prijs exclusief transport € 5390,- (incl. btw)
mei 18 2021

Details

Start: 18 mei 2021 @ 08:00
End: 24 mei 2021 @ 17:00
Cost: €5390
Evenement Categories:
Evenement Tags:, ,
Website: Visit Event Website

Venue

Slovenie

Slovenië

+ Google Maps

Organisator

Roadtrips.nu
Phone: +31 (0) 646 273 425
Email:
Website: Visit Organizer Website