Scenic Roads | Toerrit Utrechtse Heuvelrug

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Scenic Roads | Toerrit Utrechtse Heuvelrug

*** In verband met het coronavirus bestaat de kans dat aanvullen gezondheidsmaatregelen moeten worden genomen. Raadpleeg de website van de organisatie voor de laatste informatie ***

Even lekker uitwaaien aan het einde van de middag op een mooie zomerdag? Ga dan mee met de toerrit de Utrechtse Heuvelrug. We starten om 16.00 uur in Soestduinen en laten je graag de mooiste weggetjes van dit prachtige gebied in het midden van het land zien.

 

Tijd en locatie

07 aug. 16:00 – 19:30
DoubleTree by Hilton Royal Parc Soestduinen, Van Weerden Poelmanweg 4-6, 3768 MN Soest, Nederland

Over het evenement

Ga mee met deze prachtige toerrit over de Utrechtse Heuvelrug. De route gaat door de mooie plaatsjes als Amerongen, Bosch en Duin en Lage Vuursche. We eindigen deze rit met een lekkere biefstuk die we opeten in de Soesterduinen op je picknickmatje. Hoe mooi wil je je uitzicht hebben?

We verzamelen bij het Double Tree Hilton hotel om 16.00 uur. Hier ontvangt iedereen zijn routetas met routeboek uitgewerkt op bol-pijl. Heb je geen zin om te navigeren? In iedere tas zit ook een tomtom navigatiesysteem waarop de route staat geïnstalleerd. Inclusief in deze route zijn de route inclusief begeleiding, de routetas met routeboek en tomtom navigatie in bruikleen, drankjes en snacks en het heerlijke picknick 2 gangen diner. Eindtijd ong. 19.30 uur.

augustus 07 2020

Details

Date: 7 augustus 2020
Time: 16:00 - 19:30
Cost: €169
Evenement Categories:
Evenement Tags:, ,
Website: Visit Event Website

Venue

DoubleTree by Hilton Royal Parc Soestduinen

Van Weerden Poelmanweg 4-6,
Soest, 3768 MN Nederland

+ Google Maps

Visit Venue Website

Organisator

Scenic Roads
Email:
Website: Visit Organizer Website