Dolf Dekking | SCHWARZWALD CHALLENGE 2021

Laden Evenementen

Dolf Dekking | SCHWARZWALD CHALLENGE 2021

Zin in een korte voorjaarsbreak met je sportauto? Haak dan aan bij de Schwarzwald Challenge. Reken op 2,5 dag geweldig sportief stuurwerk!

WAT KUN JE VERWACHTEN?
Reken op een lang weekend prachtig rijden door de bossen in Zuid Duitsland. Het Schwarzwald is een bergachtig landschap en het grootste bosgebied in Duitsland. Het is gelijksoortig aan de mooie Vogezen. We hebben hier routes uitgezet van 275 km per dag, behalve op de zondag. Dan stoppen we na de lunch zodat iedereen weer op tijd in de avond thuis is. We starten deze trip op donderdagavond in Baden Baden. Hier verwelkomen we je in een prachtig 5 sterrenhotel en hebben we een gezamenlijk diner. Vrijdag en zaterdag rijden we routes zoals de Schwarzwald Hochstrasse, komen we langs de schitterende Rheinfall en rijden over de hoogste berg van het Zwarte Woud; de Brandenkopf. Zondagochtend hebben we een route tot aan Freudenstadt. Na de lunch nemen we afscheid van elkaar en gaat iedereen op eigen gelegenheid naar huis.

ROUTEBOEK EN TOMTOM NAVIGATIESYSTEEM
De reizen worden uitgewerkt in mooie routeboeken in het bol-pijlsysteem met duidelijke aanwijzingen zoals straatnamen, plaatsen en wegnummers. Maar daarnaast krijg je ook een tomtom navigatiesysteem mee waarin de route per dag geïnstalleerd is. Aan jou de keuze hoe je de reis wilt rijden.

VOOR WIE?
Voor iedereen die van gezellig en sportief autorijden houdt! Onze focus ligt echt op uitdagend stuurwerk door mooie landschappen. En gelukkig zijn er nog tal van gebieden waar dit mogelijk is en het nog echt lekker sturen is. Daar waar je je sportauto kunt gebruiken waarvoor hij gemaakt is. Naast de prachtige routes die we gaan rijden telt gezelligheid en lekker eten met een groep mensen ook zwaar mee.

RIJTRAINING
Wil je nog een beetje schaven aan je driving skills? Dat kan want bij onze autoreizen stapt rij-instructeur Dolf Dekking graag bij je in de auto om hier aan te werken. Zo kun je schaven aan je stuurwerk op de mooiste locaties die je je kunt bedenken en leer je  de kwaliteiten van je auto écht ervaren.

mei 27 2021

Details

Start: 27 mei @ 18:00
End: 30 mei @ 14:00
Cost: €1890
Evenement Categories:
Evenement Tags:, ,
Website: Visit Event Website

Venue

Baden Baden

Baden Baden, Duitsland

+ Google Maps

Organisator

Dolf Dekking
Phone: 0655884484
Email:
Website: Visit Organizer Website