Vet Cool Man 2019

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Vet Cool Man 2019

Vet Cool Man, hét evenement van stichting Geluk en Vrijheid. Jaarlijks nodigen wij ruim 150 gezinnen met een chronisch of ongeneeslijk ziek kind uit om aan deze fantastische dag deel te nemen. Dit jaar voor de zeventiende keer!

Op zaterdag 22 juni worden de deelnemende gezinnen opgehaald bij een van de vijf samenwerkende ziekenhuizen. Bij het ziekenhuis staat voor de kinderen een vet coole Porsche klaar die ze naar het TestCentrum van de RDW in Lelystad zal rijden. Papa en mama mogen natuurlijk niet bij dit feestje ontbreken, dus ook voor hen is vervoer geregeld. Eenmaal aangekomen in Lelystad is het een groot feest! Voor jong en oud is genoeg vermaak te vinden. Hoogtepunt van de dag? Met de Porsche ‘racen’ op de kombaan. Dat is pas Vet Cool!

Inschrijven?

Gezinnen

Wilt u als gezin deelnemen aan de Vet Cool Man? Of kent u een gezin die een dergelijke dag echt zou verdienen? Stuur even een mail naar gezinnen@gelukenvrijheid.nl en wij zorgen ervoor dat dit gezin zich kan inschrijven voor de aankomende editie. Inschrijven kan alleen via de website. Vanaf 1 februari kunt u zich hier inschrijven.

Porscherijders

Oud-deelnemers (Porscherijders) zullen van ons automatisch een mail ontvangen wanneer de inschrijvingen openen. Nog niet eerder deelgenomen, maar wel graag de mail ontvangen? Stuur even een mail naar porsches@gelukenvrijheid.nl en wij zorgen ervoor dat u op 1 februari een herinnering krijgt. Inschrijven kan alleen via de website. Vanaf 1 februari kunt u zich hier inschrijven. Let op: vol=vol.

juni 22 2019

Details

Date: 22 juni 2019
Time: 10:00 - 17:00
Evenement Categories:
Evenement Tags:, ,
Website: Visit Event Website

Venue

RDW Testcentrum

Talingweg 76
Lelystad, Flevoland 8218 NX

+ Google Maps

Visit Venue Website

Organisator

Geluk en vrijheid
Email:
Website: Visit Organizer Website