Zwarte woud Roadtrip

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Zwarte woud Roadtrip

15/16 JUNI 2019 // ZWARTE WOUD ROADTRIP

TWISTY DRIVING ROADS DOOR DUITSLAND

Een prachtige roadtrip door het natuurgebied “Schwarzwald”. Kilometers achter elkaar sturen over enkele van de mooiste wegen van Duitsland, een super weekend weg!

VRIJDAG 14 JUNI
Individueel vertrek vanaf Nederland of België naar Bühl, de startplaats van onze roadtrip. Hier zullen we ’s avonds met alle deelnemers verzamelen in Kohlers Hotel Engel Vimbucher. Dit is zo’n 5 uur rijden ten opzichte van Utrecht.

ZATERDAG 15 JUNI
Na een overnachting bij Hotel Engel en een goed ontbijt staat er een dag klaar vol met rijden. Met bekende wegen zoals Schwarzwaldhochstrasse, maar ook de onbekendere, slingerende wegen door de bergen. Na +/- 350 km komen we ‘s avonds aan in Forbach voor onze tweede overnachting.

ZONDAG 16 JUNI
Opnieuw hebben we een perfecte dag rijden voor de boeg. We gaan wederom de bossen in, opzoek naar twisty wegen. Aan het einde van de middag komen we aan bij het Porsche Museum in Stuttgart. Hier sluiten we de roadtrip dan ook af. Mocht je nog niet je volledige dosis Porsche hebben gehad, dan heeft u de optie om een extra overnachting te boeken in Stuttgart met een Factory tour op Maandag.

PRIJS IS €295,- PER PERSOON   *OP BASIS VAN 2 PERSONEN, 1 AUTO

INCL.
2 Overnachtingen
14 juni – 15 juni (tweepersoonskamer incl. ontbijt)
15 juni – 16 juni  (tweepersoonskamer incl. ontbijt)
2 x Lunchpakketen voor onderweg
Routeboek
GPX-route, voor telefoon of GPS
Backup-wagen met gereedschap

EXCL.
Diner
Parkeergeld

INSCHRIJVEN VOOR DE ZWARTE WOUD ROADTRIP
WWW.ROAPURSUIT.COM

juni 14 2019

Details

Start: 14 juni 2019 @ 19:00
End: 16 juni 2019 @ 19:00
Cost: €295
Evenement Categories:
Evenement Tags:, ,
Website: Visit Event Website

Venue

Kohlers Hotel Engel

Vimbucher Str. 25
buhl, 77815

+ Google Maps

Phone:

07223 / 93 99 0

Visit Venue Website

Schedule

  • VRIJDAG 14 JUNI
  • Individueel vertrek vanaf Nederland of België naar Bühl, de startplaats van onze roadtrip. Hier zullen we ’s avonds met alle deelnemers verzamelen in Kohlers Hotel Engel Vimbucher. Dit is zo’n 5 uur rijden ten opzichte van Utrecht.
  • ZATERDAG 15 JUNI
  • Na een overnachting bij Hotel Engel en een goed ontbijt staat er een dag klaar vol met rijden. Met bekende wegen zoals Schwarzwaldhochstrasse, maar ook de onbekendere, slingerende wegen door de bergen. Na +/- 350 km komen we ‘s avonds aan in Forbach voor onze tweede overnachting.
  • ZONDAG 16 JUNI
  • Opnieuw hebben we een perfecte dag rijden voor de boeg. We gaan wederom de bossen in, opzoek naar twisty wegen. Aan het einde van de middag komen we aan bij het Porsche Museum in Stuttgart. Hier sluiten we de roadtrip dan ook af. Mocht je nog niet je volledige dosis Porsche hebben gehad, dan heeft u de optie om een extra overnachting te boeken in Stuttgart met een Factory tour op Maandag.
  •  

Porschekalender.nl is TE KOOP

Beste bezoeker,

De website Porschekalender.nl is te koop.

Als je interesse hebt om deze website incl alle assets over te nemen,

neem dan contact op met info@nabigeta.nl

Peter de Haas

Dit zal sluiten in 5 seconden