Dolf Dekking | HUNSRÜCK RALLY

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Dolf Dekking | HUNSRÜCK RALLY

*** Vanwege maatregelen rondom het coronavirus is de kans heel groot dat evenementen in de maanden maart, april, mei en juni worden verplaatst of afgelast. Raadpleeg de website van de organisatie voor de laatste informatie ***

Zin in een weekend heerlijk hardcore stuurwerk? Haak dan aan in dit prachtige weekend vol rallyroutes. Het rally-hoogtepunt van Duitsland is altijd in de 3eweek van september met de ADAC Rallye Deutschland. Deze wordt  gehouden in het Saarland en de aangrenzende regio’s. Dit gebied leek ons een prachtig startpunt voor onze splinternieuwe route ‘de Hunsrück Rally’.

WAT KUN JE VERWACHTEN?
Een geweldig weekend prachtige stuurmanswegenroutes in dit mooie gebied. Oud rally rijder Dolf Dekking is erg bekend met vele rallyroutes en weet als geen ander mooie routes aan elkaar te koppelen. We ontmoeten elkaar op vrijdagmiddag om 18.00 uur in een uitstekend hotel in Hornbach. HIer overnachen we beiden nachten. De route eindig op zondagmiddag rond half 4.

VOOR WIE?
Voor iedereen die van gezellig en sportief autorijden houdt! Onze focus ligt echt op uitdagend stuurwerk door mooie landschappen. En gelukkig zijn er nog tal van gebieden waar dit mogelijk is en het nog echt lekker sturen is. Daar waar je je sportauto kunt gebruiken waarvoor hij gemaakt is. Naast de prachtige routes die we gaan rijden telt gezelligheid en lekker eten met een groep mensen ook zwaar mee.

RIJTRAINING
Wil je nog een beetje schaven aan je driving skills? Dat kan want bij onze autoreizen stapt rij-instructeur Dolf Dekking graag bij je in de auto om hier aan te werken. Zo kun je schaven aan je stuurwerk op de mooiste locaties die je je kunt bedenken en leer je  de kwaliteiten van je auto écht ervaren. Daarnaast stelt Pon Porsche Import voor onze reizen een Porsche beschikbaar waar onze deelnemers tijdens deze reis onder begeleiding van Dolf Dekking in kunnen rijden.

mei 08 2020

Details

Start: 8 mei 2020 @ 18:00
End: 10 mei 2020 @ 15:30
Cost: €675
Evenement Categories:
Evenement Tags:, ,
Website: Visit Event Website

Venue

Kloster Hornbach

Im Klosterbezirk
Hornbach, 66500 Duitsland

+ Google Maps

Phone:

+49 6338910100

Visit Venue Website

Organisator

Dolf Dekking
Phone: 0655884484
Email:
Website: Visit Organizer Website

Porschekalender.nl is TE KOOP

Beste bezoeker,

De website Porschekalender.nl is te koop.

Als je interesse hebt om deze website incl alle assets over te nemen,

neem dan contact op met info@nabigeta.nl

Peter de Haas

Dit zal sluiten in 5 seconden