Dolf Dekking | TOUR DE PROVENCE

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Dolf Dekking | TOUR DE PROVENCE

AUTOREIS ZUID FRANKRIJK
Tour de Provence is al 7 jaar een vast onderdeel in onze agenda. We kunnen en willen niet zonder een weekje toeren in juni, daar waar de zon de zon altijd schijnt, de wijn belangrijker is dan water, en de eindeloze lavendelvelden volop in de bloei staan.

Voor deze autoreis strijken we neer in een piepklein dromerig Frans dorpje dat midden in het grensgebied ligt van de Drôme, Ardeche en Provence. We verblijven 5 nachten in een romantisch chateau midden tussen de lavendelbomen ligt en werkelijk een schilderachtig uitzicht heeft op de vallei en omringende bergen. Dat deze omgeving ‘Het Land van het Licht’ heeft meegekregen begrijp je in de ochtend zodra de zon opkomt. De lucht en bergen kleuren paarsblauw, roze en oranje en je begrijpt waar schilders als Monet hun inspiratie hebben opgedaan.

REISSCHEMA

In deze reis is het autorijden en het genieten van de Franse levenstijl even belangrijk. Door de uitstekende ligging in het grensgebied van deze regio’s hebben we echt 4 zeer afwisselende routes kunnen uitzetten. We toeren over de landelijke weggetjes door de lavendel- en bloemenvelden, de slaperige dorpjes waar je opaatjes ziet genieten van het buiten zijn. Maar we hebben ook spectaculaire bergetappes waar je de rotspartijen over de weg hangen, de rivieren woest naast de weg kolken en je eindeloze uitzichten hebt over de valleien. Highlights in deze Tour de Provence zijn de route naar de Mont Ventoux, de Pont d’Ardeche en routes door de olijf- en wijngaarden rondon Nyon. De routes zijn korter dan in andere reizen.

Je hebt in de middag alle tijd om te genieten van het zwembad of wandelen of sporten in de omgeving. Wil je partner een dag niet mee de auto in? In het hotel is een spa aanwezig met luxe schoonheids-behandelingen die u kunt boeken.

Iedere avond dineren we op het terras van het chateau. De nieuwe kok van het restaurant is Michelin-ster waardig en serveert iedere avond een prachtig 5 gangen menu. De laatste avond sluiten we af bij het 2e zwembad direct gelegen aan de lavendelvelden met een poolparty en bbq. Hier kun je het uitgebreide reisschema lezen.

juni 21 2021

Details

Start: 21 juni 2021 @ 18:00
End: 26 juni 2021 @ 14:00
Cost: €3250
Evenement Categories:
Evenement Tags:, , ,
Website: Visit Event Website

Organisator

Dolf Dekking
Phone: 0655884484
Email:
Website: Visit Organizer Website