Dolf Dekking | TOUR DE PROVENCE

Laden Evenementen

Dolf Dekking | TOUR DE PROVENCE

Rijden als God in Frankrijk, dát is wat we gaan doen in dit Driving Event. Deze trip is voor liefhebbers van het goede leven. Toeren door fraaie gebieden in de Ardeche en Provence, overnachten bij een prachtig chateau, relaxen na de rit aan het zwembad en in de avond dineren op het terras in de tuin. En dat in juni als deze omgeving op zijn mooist, omgeven met de spectaculaire lavendelvelden!

WAT KUN JE VERWACHTEN?
We gaan 4 dagen rijden door de omgeving van de Ardeche, Drome en Provence. Via prachtige landelijke routes en bergetappes kom je door de slapende dorpjes, lavendelvelden en spectaculaire bergen en gorges in dit gebied. Highlights zijn zeker de Gorges de l’Ardeche en de Mont Ventoux. De lunches en diners zijn heerlijk en op verrassende locaties.

VOOR WIE?
Voor iedereen die van gezellig en sportief autorijden houdt! Onze focus ligt echt op uitdagend stuurwerk door mooie landschappen. En gelukkig zijn er nog tal van gebieden waar dit mogelijk is en het nog echt lekker sturen is. Daar waar je je sportauto kunt gebruiken waarvoor hij gemaakt is. Naast de prachtige routes die we gaan rijden telt gezelligheid en lekker eten met een groep mensen ook zwaar mee.

RIJTRAINING
Wil je nog een beetje schaven aan je driving skills? Dat kan want bij onze autoreizen stapt rij-instructeur Dolf Dekking graag bij je in de auto om hier aan te werken. Zo kun je schaven aan je stuurwerk op de mooiste locaties die je je kunt bedenken en leer je  de kwaliteiten van je auto écht ervaren.

juni 22 2021

Details

Start: 22 juni 2021 @ 18:00
End: 27 juni 2021 @ 14:00
Cost: €3250
Evenement Categories:
Evenement Tags:, , ,
Website: Visit Event Website

Organisator

Dolf Dekking
Phone: 0655884484
Email:
Website: Visit Organizer Website