KNAF Coureuropleiding

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

KNAF Coureuropleiding

Heeft u ambities om te gaan racen? Behaal dan uw KNAF erkende racelicentie bij GP Elite op vrijdag 7 december 2018. Het is ook mogelijk om de opleiding te volgen, zonder de examens. Dan behaald u geen racelicentie, maar leert u wel alle vergevorderde technieken!

Om ultiem van uw Porsche te kunnen genieten is het belangrijk dat u over optimale wagenbeheersing beschikt!
Juist daarom bieden wij de mogelijkheid om aansluitend op de Circuittraining 2 van 6 december 2018, door te trainen tot gecertificeerd coureur. Dit alles met als doel u te begeleiden bij uw ontwikkeling tot complete bestuurder in het verkeer, maar ook tot de koning van de mooie bergpassen.

Gedurende de Coureuropleiding zult u getraind worden in de diverse rijtechnieken als bochtentechniek, -snelheid en het hard aanremmen. Ook vergevorderde rijtechnieken als heal and toe, sideflippen en trailbraken komen aan bod. De leercurve gaat omhoog en daarmee de rondentijd omlaag. Ook maakt u kennis met het inhalen, verdedigen en slipstreamen. U zult gedurende de middag meerdere malen sprintraces rijden waarmee de eerste racekilometers een feit worden. Vanaf die dag gaat u als coureur door het leven!

Meer weten of inschrijven?
http://gp-elite.nl/gp-circuit/coureuropleiding.html

Al in het bezit van uw racelicentie? De training biedt ook uitgebreide trainingsmogelijkheid voor licentiehouders, met als doel de techniek op te frissen. Daarnaast is het de ideale dag om direct uw licentie voor volgend seizoen te verlengen door de medische keuring in combinatie met 2 uur open pitlane rijden. Meer weten? Stuur een mail naar info@gp-elite.nl en wij nemen contact met u op.

december 04 2019

Details

Date: 4 december 2019
Time: 08:00 - 17:00
Cost: €1.299
Evenement Categories:
Evenement Tags:, , ,
Website: Visit Event Website

Venue

Circuit Zandvoort

Burgemeester van Alphenstraat 108
Zandvoort, Noord Holland 2041 KP Nederland

Visit Venue Website

Organisator

GP Elite
Phone: +31 (0)299 77 66 26
Email:
Website: Visit Organizer Website