Scenic Roads | Culinair Zuid Editie 2

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Scenic Roads | Culinair Zuid Editie 2

*** In verband met het coronavirus bestaat de kans dat aanvullende gezondheidsmaatregelen moeten worden genomen. Raadpleeg de website van de organisatie voor de laatste informatie ***

Na de succesvolle Culinaire Zuid picknick toerrit kon een tweede editie niet uitblijven. We hebben weer een fantastisch nieuwe rit uitgezet door het prachtige Brabantse land. En deze keer sluiten we de toerrit af met een heerlijke culinaire lunch bij chef kok Wouter van Laarhoven in restaurant Alma.

Tijd en locatie

22 aug. 10:00 – 15:20
Porsche Centrum Eindhoven, De Scheper 305, 5688 HP Oirschot, Nederland

Over het evenement

Een tweede editie kon niet uitblijven van de Culinair Zuid toerrit. In samenwerking met Porsche Centrum Eindhoven en Restaurant Alma in Oisterwijk hebben we een prachtig evement gemaakt. De ontvangst is bij Porsche Centrum Eindhoven met koffie en lekkers. We hebben een volledig nieuwe route uitgezet in het prachtige Brabantse Landschap. En als afsluiter van deze mooie toerrit gaan we culinair in de watten gelegd worden in Restaurant Alma door chefkok Wouter van Laarhoven. Dit restaurant is gevestigd in het pand De Swaen waar ooit Cas Spijkers de scepter zwaaide. Wouter doet hard zijn best om de michelinster weer terug naar Oisterwijk te krijgen!

augustus 22 2020

Details

Date: 22 augustus 2020
Time: 10:00 - 15:30
Cost: €250
Evenement Categories:
Evenement Tags:, , ,
Website: Visit Event Website

Venue

Porsche Centrum Eindhoven

De Scheper 305
Oirschot, 5688 HP Nederland

+ Google Maps

Phone:

088 8 911 911

Visit Venue Website

Organisator

Scenic Roads
Email:
Website: Visit Organizer Website