8 september 2019 Dutch Business trip

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

8 september 2019 Dutch Business trip

DUTCH BUSINESS TRIP

Op zondag 8 september 2019 organiseert Roadtrips.nu voor de vierde keer de Dutch Business Trip. Waar de trip zal starten en finishen is nog een verrassing. Rijdt u ook mee?

De Dutch Roadtrip is een ontspannen rit met een licht wedstrijdkarakter. De route wordt aangegeven met bol-pijlnavigatie, zodat de route voor iedereen goed te rijden is. Gedurende de rit komt u opdrachten tegen. Voert u deze goed uit, dan kan het zomaar zijn dat u één van de prachtige prijzen in ontvangst mag nemen. Alle prijzen zijn ter beschikking gesteld door onze sponsoren.

Heerlijk eten en drinken

En ook qua eten en drinken zal het u deze dag aan niets ontbreken. Over rustige wegen rijdt u ergens door onze prachtige Nederland, tussendoor geniet u van een lunch. De route vervolgt daarna naar de eindbestemming. Daar vindt de feestelijke prijsuitreiking plaats en bereidt de chef-kok een overheerlijk diner voor u.

Sfeerimpressie!

Om een impressie te krijgen van het gezelschap en de deelnemende auto’s  tijdens de Dutch Business Trip van 2018 klik hier!

Inschrijven!

De kosten voor de Dutch Roadtrip bedragen € 595,00 inclusief btw per equipe van twee personen. Op onze deelnamegeld is de bijzondere reisbureauregeling van toepassing.

Aanmelden? Heeft u nog even geduld. Medio maart 2019 zullen wij de details vrijgeven en de inschrijving openen. Wilt u zich alvast voor inschrijven, stuurt u dan een mail naar info@roadtrips.nu?

september 08 2019

Details

Date: 8 september 2019
Time: 09:00 - 22:00
Cost: €595
Evenement Categories: ,
Evenement Tags:, , ,
Website: Visit Event Website

Organisator

Roadtrips.nu
Phone: +31 (0) 646 273 425
Email:
Website: Visit Organizer Website