Cabrio Fans Lente Uitje 2019

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Cabrio Fans Lente Uitje 2019

Op zondag 23 juni 2019 is het zover. Dan zal Cabrio Fans voor de zevende keer een toertocht organiseren. Deze rally die naar keuze in de Sport- of Toerklasse kan worden gereden, zal deze keer voornamelijk worden verreden over de leukste en mooiste wegen van Noord-Brabant. Deelname is mogelijk met elk type cabriolet, targa, spider of roadster en er zijn geen eisen voor wat betreft de leeftijd van de auto. Wel wordt verwacht dat de auto in technisch goede staat zal verkeren.

Stichting SPS
Dit jaar hebben we ook voor het Lente Uitje gekozen om een deel van de opbrengst te laten toekomen aan een goed doel. Hiervoor hebben we de keuze laten vallen op de Stichting Patiëntenwelzijn Slokdarmkanker. Deze in 2018 opgerichte stichting staat ons na aan het hart en we hopen dan ook een mooi bedrag te kunnen ophalen voor dit belangrijke doel. Meer weten over het achterliggende verhaal? Kijk dan op deze pagina met meer uitleg over de Stichting Patiëntenwelzijn Slokdarmkanker.

Sport- of Toerklasse
Net als voorgaande jaren geven we jou de keuze waar je voorkeur naar uit gaat. Gaat je voorkeur uit naar ontspannen toeren zonder fratsen? Dan adviseren wij je om te kiezen voor de Toerklasse. We zullen je dan niet lastig vallen met lastige navigatievormen en andersoortige opdrachten. Gewoon lekker een mooie route rijden samen met “lotgenoten”. Dit si de meest ontspannen vorm van toeren.

Lijkt het je toch wel leuk om daar wat meer uitdaging aan toe te voegen? Of heb je al eerder deelgenomen aan een ander Cabrio Fans evenement? Dan nodigen wij je graag uit om in te schrijven in de Sportklasse. Dit betekent Dit betekent niet dat we een rally organiseren waarbij je geen tijd meer over hebt om van de omgeving te genieten, maar we zullen er wel een licht sportief karakter aan toevoegen. Dat betekent concreet dat je rekening moet houden met een iets langere route die zal worden uitgewerkt in een routeboek op basis van het bij velen bekende “Bol-Pijl” systeem.

Daarnaast zullen we in de Sportklasse wat opdrachten verwerken in de route om er nog wat competitie elementen aan toe te voegen. Denk bijvoorbeeld aan zoekfoto’s en controlevragen. Je bepaald zelf hoe fanatiek je wil deelnemen. Ga je voor de prijzen? Of kies je ervoor om lekker te genieten van de fraaie, langere routes. Uiteraard ontvang je van ons voorafgaand aan de rit alle informatie die nodig is om goed voorbereid aan de start te verschijnen. Volg de link maar vast voor de uitleg en het reglement.

De route
We zijn een samenwerking aangegaan met Classic Park in Boxtel dat op dezelfde dag het inmiddels beroemde evenement “De Nationale Cabriodag” organiseert. Dat betekent concreet dat de rally van start zal gaan bij Classic Park aan de Koppenhoefstraat 14 in Boxtel waar volop ruimte voorhanden is.

De geheel nieuwe route zal over verrassende wegen leiden door het mooie Noord-Brabantse landschap waarbij dit keer een groter verschil zal bestaan tussen de Sport- en Toerklasse deelnemers. Het verschil zit hem onder meer in de lengte van de route. Die zal voor de Toerklasse ongeveer 140 kilometer zijn en voor de Sportklasse ongeveer 190 kilometer. De finish zal eveneens bij Classic Park zijn waar je aansluitend kunt genieten van een (optioneel) heerlijk diner!
Inschrijven

De inschrijving is geopend! De kosten van deelname aan het Lente Uitje 2019 zijn afhankelijk van je keuze voor de Sport- of Toerklasse en of je wenst deel te nemen aan het gezellige diner na afloop.
Sportklasse: De kosten bedragen € 95,00 incl. BTW per equipe.
Toerklasse: De kosten bedragen € 80,00 incl. BTW per equipe.
Dineren: Deelname aan het diner kost aanvullend € 27,50 incl. BTW per persoon. In alle gevallen geldt dat een hoger bedrag natuurlijk uiterst welkom is en direct en volledig ten gunste van de Stichting Patiëntenwelzijn Slokdarmkanker zal zijn. Voel je dus vrij om wat meer over te maken. Het programma van de dag ziet er op hoofdlijnen als volgt uit:

9:00 uur – Ontvangst met een kop koffie bij Classic Park in Boxtel.
10:00 uur – Start van de Sportklasse. Deelnemers vertrekken met 1 minuut tussenpauze op volgorde van startnummer.
11:00 uur – Start van de Toerklasse. Deelnemers vertrekken op eigen gelegenheid. Er gelden geen startnummers.
11:30 uur – Gelegenheid voor een koffiepauze voor de Sportklasse (eigen rekening) onderweg vanwege de langere route. De locatie is nog een verrassing.
13:00 uur – Ruime pauze met een lekkere verzorgde lunch (inbegrepen) voor zowel de Sport- als Toerklasse.
16:30 uur – De eerste equipes worden weer terug verwacht bij Classic Park in Boxtel waar je met een hapje en een drankje zult worden onthaald. Zodra de laatste equipe is gefinisht zal het klassement worden opgemaakt en volgt de prijsuitreiking waarmee de dag zal worden afgesloten.
18:00 uur – Aansluitende mogelijkheid voor een heerlijk diner bij Classic Park (optioneel).

De rally zal doorgang vinden onder het voorbehoud dat er tenminste 25 equipes zullen worden ingeschreven. De inschrijving zal worden gesloten op zondag 9 juni 2019.

Inschrijven Nationale Cabriodag
Voor alle deelnemers van het Lente Uitje geldt dat je automatisch toegang hebt tot het festival terrein. Dat betekent onder meer ook toegang tot het mooie museum van Classic Park! Wil je echter niet deelnemen aan onze rally, maar wel het festival bezoeken? Ga dan rechtstreeks naar de site van Classic Park en bestel daar je toegangskaarten.

juni 23 2019

Details

Date: 23 juni 2019
Time: 10:00 - 18:00
Cost: €95
Evenement Categories: , , , ,
Website: Visit Event Website

Venue

Classic Park | Automuseum | Boxtel

Koppenhoefstraat 14
Boxtel, Brabant 5283 VK Nederland

Phone:

0411 605 000

Visit Venue Website

Schedule

  • 9:00 uur – Ontvangst met een kop koffie bij Classic Park in Boxtel.
  • 10:00 uur – Start van de Sportklasse. Deelnemers vertrekken met 1 minuut tussenpauze op volgorde van startnummer.
  • 11:00 uur – Start van de Toerklasse. Deelnemers vertrekken op eigen gelegenheid. Er gelden geen startnummers.
  • 11:30 uur – Gelegenheid voor een koffiepauze voor de Sportklasse (eigen rekening) onderweg vanwege de langere route. De locatie is nog een verrassing.
  • 13:00 uur – Ruime pauze met een lekkere verzorgde lunch (inbegrepen) voor zowel de Sport- als Toerklasse.
  • 16:30 uur – De eerste equipes worden weer terug verwacht bij Classic Park in Boxtel waar je met een hapje en een drankje zult worden onthaald. Zodra de laatste equipe is gefinisht zal het klassement worden opgemaakt en volgt de prijsuitreiking waarmee de dag zal worden afgesloten.
  • 18:00 uur – Aansluitende mogelijkheid voor een heerlijk diner bij Classic Park (optioneel).
  •  

Organisator

Cabrio Fans
Phone: 0649619393
Email:
Website: Visit Organizer Website

Porschekalender.nl is TE KOOP

Beste bezoeker,

De website Porschekalender.nl is te koop.

Als je interesse hebt om deze website incl alle assets over te nemen,

neem dan contact op met info@nabigeta.nl

Peter de Haas

Dit zal sluiten in 5 seconden