Vierenzestig.nl | Schotland Coastal 900

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Vierenzestig.nl | Schotland Coastal 900

*** Vanwege maatregelen rondom het coronavirus is de kans heel groot dat evenementen in de maanden maart, april, mei en juni worden verplaatst of afgelast. Raadpleeg de website van de organisatie voor de laatste informatie ***

Ons avontuur begint op Schiphol en in één uur en tien minuten vliegen we naar Edinburgh, de auto’s gaan een paar dagen eerder op transport en maken de overtocht per boot. We gaan één van de mooiste autoroutes ter wereld over kustwegen langs de noordelijke hooglanden van Schotland rijden.

Terwijl je je sportwagen ongenadig de sporen geeft, hoef je je nergens zorgen om te maken. De organisatie van Mille Giri Events regelt alles, zoals het uitstippelen van de routes en het samenstellen van het digitale roadbook. We vervoeren je auto zorgvuldig naar de startlocatie en terug naar huis, we boeken je vlucht en de overnachtingen op de meest fantastische locaties, van goed verstopte berghotels tot kastelen. Kijk er niet van op als het clubje supercars pal voor de deur mag parkeren, want zo’n tafereel maken de uitbaters maar sporadisch mee.

De trip van 3 t/m 6 april 2020 kent een mooi compact programma van vier dagen en drie overnachtingen (ontbijt, lunch, diner, drank*, vlucht en transport zijn inbegrepen). Alles is op topniveau, want je wilt tenslotte een lang weekend ultiem genieten.

Planning: Vrijdagochtend de vroege vlucht van Amsterdam naar Edinburgh. De auto’s staan klaar bij het vliegveld en we vertrekken voor een geweldige rit naar Inverness. De volgende morgen pakken we de Coastal 500 naar het eiland Skye, het grootste en tevens noordelijkst gelegen eiland van de Binnen-Hebriden. Zondag na alweer een top dag sturen eindigen we in het Blythswood Square Hotel in Glasgow. Maandagochtend gaan de auto’s weer op transport en vliegen wij comfortabel terug naar Amsterdam. Optioneel is het mogelijk om zelf de overtocht per boot te maken vanaf IJmuiden naar Newcastle.

Inschrijven via Vierenzestig.nl : inschrijfformulier

april 03 2020

Details

Start: 3 april 2020 @ 08:00
End: 6 april 2020 @ 17:00
Cost: €3995
Evenement Categories:
Evenement Tags:, ,
Website: Visit Event Website

Venue

Edinburg

Edinburg, Verenigd Koninkrijk

+ Google Maps